La tercera edició de «Kacu Mensi l’espectacle» inaugura la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona (25 d´octubre)

La tercera edició de «Kacu Mensi l’espectacle» inaugura la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona

12112449_908836042544616_5429278448124348863_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•La festa es celebrarà el proper 25 d’octubre al Teatre Poliorama i oferirà activitats gratuïtes per a les famílies

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi organitza la tercera edició de la festa «Kacu Mensi l’espectacle» per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona. La festa serà el proper diumenge 25 d’octubre i tindrà lloc al Teatre Poliorama de Barcelona.

La jornada començarà a les 10.30 hores i oferirà diversos tallers i d’altres activitats gratuïtes per a les famílies. A les 12 hores es donarà inici a l’acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona i conèixer els seus protagonistes.

El clown Albert Vinyes serà l’encarregat de presentar l’acte que s’allargarà fins les 13.30 hores. Vinyes ha format part de companyies com Gog i Magog, Clownfish i Kamchatka, entre d’altres, i ha col·laborat en diversos programes de TV3. Actualment presenta espectacles de clown en solitari, amb la seva pròpia companyia.

L’entrada a la festa «Kacu Mensi l’espectacle» és gratuïta. Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través del formulari que trobaran a partir del proper dilluns 19 d’octubre la pàgina web de Kacu Mensi: www.kacumensi.cat

Us animeu a venir al teatre i a cridar «que comenci, que comenci!»?