La tretzena edició d’“El disc de La Marató” es posarà a la venda el diumenge 3 de desembre, al preu de 10 euros, amb tots els diaris d’àmbit català.

image003

 

 

 

 

 

 

 

La Tretzena edició d’“El disc de La Marató” es posarà a la venda el diumenge 3 de desembre, al preu de 10 euros, amb tots els diaris d’àmbit català. Un disc amb 19 cançons i tanta diversitat de gèneres com intèrprets diferents, un total de 33, que se les fan seves. Onze d’aquests artistes canten per primer cop en català. Pastora Soler, David DeMaría, Blaumut, Love of Lesbian, The Sey Sister, Buhos o India Martínez són alguns dels artistes que hi participen aquest any.

 

Ja es troba a les llibreries la desena edició d’”El llibre de La Marató”, publicada per Columna. “10 anys, 10 històries, 10 autors” en què Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró han cedit, de manera desinteressada, els seus relats, les seves paraules, i amb les il·lustracions d’Antònia Arrom.

 

La 26a edició de La Marató de TV3 es farà el diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a un grup de malalties que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública.