LA VISITA INESPERADA ( a partir del 15 de setembre) Teatre del Raval

LA VISITA INESPERADA

web1

 

 

 

 

DESPRÉS DELS 15.000 ESPECTADORS i els 1200 JURATS POPULARS espontanis, de TESTIMONI DE CÀRREC,  presentem LA VISITA INESPERADA d’Agatha Christie!!!

Funcions prèvies 15, 16 i 17 de setembre
Funcions regulars a partir del 21 de setembre

Horaris: dijous i divendres a les 20h, dissabtes a les 19h i diumenges a les 18h.
Preu prèvies: 10€
Preu setmana de la Mercè (21, 22, 23 i 24 setembre): 10€
Preu taquilla: 22€
Durada: 2h
Idioma: Català

VENDA ANTICIPADA AMB DESCOMPTE !!!

Botó

GRATIS  60  minuts al Pàrking Riera Alta (C/ Riera Alta 21), presentant el tiquet del pàrking al teatre i demanant que el segellem.

Ubicació Parking

PER QUÈ LA VISITA INESPERADA?

Després del gran èxit que va suposar la posada en escena de TESTIMONI DE CÀRREC d’Agatha Christie,que va estar en cartell 1 any (desembre 2015-gener 2017) i va tenir més de 15.000 espectadors, dels quals 1.200 privilegiats van pujar a l’escenari interpretant el paper del Jurat (un fet mai vist abans als escenaris del nostre país) des del Teatre del Raval volem respondre a la demanda del públic, que ens demanava un altre espectacle de l’escriptora anglesa.

Les últimes enquestes de valoració del teatre demostren la gran acollida de les obres de suspens durant aquests últims anys, per això a partir de setembre del 2017, Agatha Christie tornarà a ser la nostra convidada i el crim s’instal·larà de nou al nostre escenari amb LA VISITA INESPERADA, una de les obres teatrals més desconegudes de l’autora al nostre país, però de les més representades arreu del món.

Donat que el nostre públic ha lloat l’oportunitat de viure l’experiència de formar part del repartiment de la nostra producció TESTIMONI DE CÀRREC, i que expressa haver sentit una profunda emoció a l’haver-se convertit en actors per un dia, aquesta vegada també farem participar els espectadors, doncs hauran d’intentar descobrir qui és l’assassí durant la mitja part de l’espectacle. Entre els qui ho encertin, se sortejarà un sopar per a dues persones i dues invitacions per a l’espectacle.

FITXA ARTÍSTICA

Autora: AGATHA CHRISTIE
Traducció i adaptació: TAMAR AGUILAR
Direcció: PAU GUIX
Ajudant de direcció: ENRIC CERVERA
Escenografia: PABLO PAZ
Disseny llums: XAVIER COSTAS
Vestuari: RAFATÓ TEATRE
Fotografia: MARTÍ E. BERENGUER
Disseny gràfic: DAVID TORRENTS
Tècnic: RAUL BELDARRAIN

UNA PRODUCCIÓ DEL TEATRE DEL RAVAL

 

REPARTIMENT:

Laura Warwick: EMPAR LÓPEZ
Michael Starkwedder:  JORDI COROMINA
Inspector Thomas:  MANEL SOLÀS
Julian Farrar:  LLUÍS ALTES
Srta Bennett:  MUNTSA TUR
Jan Warwick:  GERARD CLAVELL
Sra Warwick:  CARME CAPDET
Henry Angell:  ÀNGEL AMAZARES
Sergent Cadwallader:  BERNAT MUÑOZ

 

SINOPSI:

Una nit de tempesta, en Michael Starkwedder es perd per una carretera de Gal.les i apareix, de sobte, a la casa dels Warwick. Entra per a demanar ajuda, però hi descobreix una escena esgarrifosa: un home mort d’un tret, encara assegut en una cadira de rodes, i al seu costat una dona empunyant un revòlver. L’assassina, esposa del difunt, confessa. No obstant, alguna cosa inquieta en Michael, i és que els fets semblen evidents… massa evidents. En lloc de trucar a la policia, comença a investigar pel seu compte, en una casa on tots són sospitosos. I és que tots tenien motius per assassinar el senyor de la casa, un home cruel i despietat.

Una visita inesperada (The Unexpected Guest) és una obra de teatre de 1958 escrita per Agatha Christie.Una de les peces teatrals més cèlebres de l’escriptora que manté en suspens  l’espectador fins a l’últim segon, amb una trama magistralment teixida. Va ser representada per primera vegada al Duchess Theatre de Londres, el dia 12 d’agost del mateix any.