Torna CURTCIRCUIT i presenta la programació de concerts que tindrem durant els propers mesos a les sales del nostre país ( a partir del 29 de setembre)

Torna CURTCIRCUIT i presenta la programació de concerts que tindrem durant els propers mesos a les sales del nostre país

 

8a7524b1-e10a-4772-8683-5efdba72b353

 

 

Anímic, John Németh, PAVVLA, Bad Gyal, Lu Rois i molts artistes més formen la programació d’aquesta segona temporada del cicle de concerts impulsat per l’ASACC (l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya).

Actuacions durant el mes de setembre
Anímic + Nuu:
Divendres 29 de setembre – 22:00h – Cafè del Teatre (Lleida)
Preu anticipada 6€ + despeses – Taquilla: 10€
COMPRAR ENTRADES  →
Han passat quatre anys des que ANÍMIC publiqués el seu últim treball “Hannibal”, el quintet liderat per la parella Ferran Palau – Louise Samson presentarà a CURTCIRCUIT 2017 el seu sisè àlbum d’estudi titulat “Skin”. Després de més de deu anys de carrera musical, amb aquest últim treball Anímic ha virat cap a un so més electrònic i en el qual les ombres dels boscos on sempre estaven situats prenen més protagonisme. Un disc que se situa entre el slowcore i el rock dolorós amb centelleigs de folk com a part del seu propi ésser.
NUU és un duet barceloní de pop electrònic, ambient i indielectrònica format per Aida Oset i Guillem Llotje. Componen i produeixen la seva música, malenconiosa i emocional, creant vincles amb altres disciplines com el vídeo o la dansa. En dos anys han auto editat el seu EP debut de nom homònim i aquest any han tret el seu primer àlbum, “Gloom”, que presentaran a CURTCIRCUIT El disc insisteix en les textures sonores i en la poètica de les seves lletres, establint una relació anàloga del seu univers lumínic i emocional. “Gloom” és un viatge sonor i estilístic al cosmos de NUU.
Actuacions durant el mes d’octubre
John Németh and The Blue Dreamers + A Contra Blues:
Diumenge 1 d’octubre – 20:00h – Razzmatazz 2 (Barcelona)
Preu anticipada 15€ + despeses – Taquilla: 18€
COMPRAR ENTRADES  →
Per a molts JOHN NÉMETH és la millor veu Soul i Blues del món, a més d’un autèntic virtuós de l’harmònica. El millor artista i millor àlbum de Soul-Blues dels Blues Music Awards (2014 i 2015, respectivament) presenta el seu nou treball en exclusiva a CURTCIRCUIT. Amb una dilatada carrera que va començar l’any 1991 a Estats Units i es va consolidar a Memphis, el bressol del Soul i el Blues, acaba de publicar el seu nou i esperat àlbum en solitari, “Memphis Grease”. Un conjunt de cançons que mostren un ventall d’estils d’un músic excepcional acompanyat d’una harmònica precisa, emocional i intensa.
A CONTRA BLUES, banda barcelonina guanyadora de l’European Blues Challenge 2014, presenta el seu sisè treball titulat “Hearts and Guts” en el marc de CURTCIRCUIT. Onze anys de carrera musical, més de sis-cents concerts i sis treballs discogràfics els avalen com una de les bandes més respectades de rock i blues del nostre país. 12 cançons pròpies i inèdites amb un so més contundent del que ens tenen acostumats, acompanyat de lletres que ens parlen d’auto superació i la constant lluita per tirar endavant. La seva posada en escena és inapel·lable: una experiència única plena de força, solidesa i empatia amb el públic.
Pavvla + Estúpida Erikah:
Dijous 19 d’octubre – 20:30h – Barts Club (Barcelona)
Preu anticipada 10€ + despeses – Taquilla: 13€
COMPRAR ENTRADES  →

Després de girar per festivals i cicles arreu del món PAVVLA torna a Barcelona per oferir un concert íntim en sala dins el CURTCIRCUIT. Presentarà el seu àlbum debut i l’únic publicat fins a la data. “Creatures” està format per deu peces que parteixen del folk més fràgil per a revestir-se amb capes i més capes de melancolia pop, boirina electrònica i rock en fase esquelètica.PAVVLA acumula elogis que ha despertat interès més enllà de les nostres fronteres, amb actuacions als Estats Units i Europa.

Després d’irrompre en el panorama musical del pop-folk del nostre país, amb treballs com “Decorant interiors, decorant exteriors” (2010), l’EP “L’hivern al cos” (2011) i “Fora les cendres” (2013), amb un so més elèctric i rocker, ESTÚPIDA ERIKAH es llença al format acústic. Presentarà a CURTCIRCUIT 2017 el seu últim àlbum “300 mil·lisegons per a crear un record” (2016) amb un concert íntim i subtil en el qual la veu i les composicions de Lluís Bòira hipnotitzaran al públic.

Aspencat + Smoking Souls:
Dissabte 21 d’octubre – 20:00h – Sala Razzmatazz 1 (Barcelona)
Preu anticipada 12€ + despeses – Taquilla: 15€
COMPRAR ENTRADES  →

A finals d’any, ASPENCAT s’acomiada dels escenaris per un període indefinit amb 7 concerts molt especials que tindran com a colofó final un gran concert a la sala Razzmatazz. Després d’11 anys en actiu i més de 600 concerts la banda valenciana passarà per CURTCIRCUIT per celebrar una gran festa de comiat que no sabem si serà l’última… Vindran acompanyats de molts amics/as amb els quals han compartit escenari i tenen moltes sorpreses preparades per a que sigui una nit inoblidable.

La jove banda valenciana, SMOKING SOULS presentarà en exclusiva el seu tercer disc titulat “Cendra i Or” en el marc del CURTCIRCUIT. Després dels exitosos “Nòmades” (2015) i el debut “L’espenta” (2013), aquest nou treball els consolida com un grup de referència de la fructífera escena musical valenciana. Un total d’11 noves canonades de rock afegint, en aquest cas, nous ritmes, mètriques i sonoritats influenciades pel pop, la música disco, el latin…

Las Odio + Aloha Bennets:
Dissabte 28 d’octubre – 20:30h – Razzmatazz 3 (Barcelona)
Preu anticipada 10€ + despeses – Taquilla: 13€
COMPRAR ENTRADES  →

 

Són un quartet femení format l’any 2015 a l’escena underground madrilenya. A principis de 2017 van treure el seu primer disc, “Futuras esposas”, i van deixar de ser el secret millor guardat del panorama musical de Madrid per convertir-se en una de les bandes més prometedores d’aquest any. LAS ODIO presenten a CURTCIRCUIT el seu so fresc i descarat que se situa entre el post-punk, el pop, el garage i el rock acompanyat de les seves lletres afilades i precises. Tenen discurs feminista però també generacional, de narracions costumistes i treballat des de la ironia i l’humor més àcid.

ALOHA BENNETS és una jove banda de Barcelona de garage punk amb pinzellades surferes i lletres fresques i iròniques, que porten sempre la diversió per bandera. Passen per CURTCIRCUIT per donar a conèixer el seu primer EP, “Varadero” i el seu segon treball, “Mahalo”: quatre temes autogravats i que han editat en format cassette. La crítica musical els ha descrit com “un dolç esput rosat abandonat a la porta del pitjor after de la teva ciutat”; una contradicció de tendresa i poca vergonya xopa de lo-fi.
Avanç programació novembre i decembre
04 novembre – BAD GYAL + LIL MOSS @Sala Razzmatazz 2 – Barcelona – 21:00h
09 novembre – SGT. PEPPER’S LONELY HEARTS CLUB BAND – TRIBUTO THE BEATLES @Sala Razzmatazz 2 – Barcelona – 21:00h
10 novembre – BUHOS + NO KONFORME @Sala Apolo – Barcelona – 20:30h
10 novembre – LU ROIS + ESPALDAMACETA @Barts Club – Barcelona – 21:00h
17 novembre – TORI SPARKS + REYES TORÍO CON CARLOS BISONTE @Slow – Barcelona
24 novembre – SMOKING SOULS + CAMPIKIPUGUI @La Mirona – Salt – 22:30h
1 decembre – STEVEN MUNAR AND THE MIRACLE BAND + THE LAZY LIES @BeGood Club -Barcelona – 21:30h
 
CURTCIRCUIT és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o els qui necessiten de l’ajut de la promoció que emmarca un cicle o festival itinerant anual, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora. En la darrera edició un 10% dels grups o artistes convidats eren de fora de Catalunya, garantint sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales, tant per la remuneració com per la promoció oferida en cada cas, adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.

Aquest 2017 presentem la cinquena edició de concerts de CURTCIRCUIT, programada entre els mesos de febrer i desembre de 2017, amb més de 35 actuacions confirmades a data d’avui, sempre tenint en compte que és un projecte viu que es va formant, definit i ampliant al llarg de l’any.

En l’edició d’enguany tenim propostes excel·lents d’artistes que formen la programació de CURTCIRCUIT. La nostra intenció des del naixement del projecte és donar visibilitat al talent emergent del nostre país, propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals.

Per a aquest any tenim una nova proposta amb l’objectiu de donar més visibilitats a les bandes novells i que els artistes les tinguin més presents per decidir a qui apadrinen per a la propera edició. Durant dues dates programades del CURTCIRCUIT s’aglutinaran diverses bandes d’estil artístic similar, i s’organitzaran diferents concerts d’uns 30 minuts per donar-los l’oportunitat de tocar en viu, tenir visibilitat en un format innovador i que, a més, encaixa a la perfecció amb les necessitats pròpies d’una banda emergent i l’objectiu de mostrar el seu directe.

El CURCIRCUIT és un projecte organitzat i ideat per l’ASACC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Fundació Sgae.