La zona de Sagrada Família serà per als vianants els diumenges i els dies festius (a partir del 20 de març)

Barcelona-La-sagrada-familia-777x437
La zona de Sagrada Família serà per als vianants els diumenges i els dies festius

Aquest diumenge, 20 de març, s’inicia la prova pilot de tallar el trànsit al carrer de la Marina, entre els carrers de Provença i Mallorca, davant de la Sagrada Família. D’aquesta manera es dóna resposta a una de les peticions del veïnat de l’entorn i es guanya aquest espai per a ús dels vianants.

El tall es farà de 8.00 a 21.00 hores, i en aquesta franja horària cap vehicle no podrà accedir a la zona. L’Ajuntament impulsa aquesta actuació després d’acordar-la amb el veïnat durant la Comissió de Seguiment del Consell de Barri de Sagrada Família, on també es treballa en mesures que permetin minimitzar les afectacions que poden comportar els talls de trànsit.

El regidor de l’Eixample, Agustí Colom, ha manifestat: “Forma part d’una prova pilot per seguir treballant en la pacificació de la zona de Sagrada Família, amb la possibilitat de trobar més espais de peatonalització al seu voltant.”

En aquest espai nou es faran activitats organitzades pels veïns i les entitats del barri. Aquest diumenge s’hi farà una mostra de cultura popular en el marc del debat de cultura popular del Pla municipal.