MúsicaTeatro

L’aclamada sèrie infantil Violetta, de la factoria Disney, inspira l’espectacle «ON BEAT, el musical» (26 i 27 de juny) Teatre Poliorama

L’aclamada sèrie infantil Violetta, de la factoria Disney, inspira l’espectacle «ON BEAT, el musical»

TEATRE POLIORAMA

DOS ÚNIQUES FUNCIONS: 26 i 27 juny 2015

onbeat1_1_400_02

 

 

 

 

 

El muntatge inspirat en Violetta, l’aclamada sèrie juvenil que ha triomfat a més de 22 països, està produït per la companyia malaguenya Playnewdance i combina balls, coreografies i cançons del conegut espai televisiu.

El musical explica les peripècies d’un grup de joves que tracten de tornar a «posar en marxa» una famosa acadèmia d’arts escèniques que està a punt de tancar. Una antiga alumna, que en l’actualitat és una famosa cantant, decideix tornar a la ciutat per salvar l’escola. Allà, coincidirà amb els seus ex companys i un antic amor.

L’espectacle vol recuperar l’esperit de l’esforç, la constància i el treball perquè els somnis es facin realitat. «On beat, el musical» està format per 12 personatges a l’escenari, 18 temes musicals i gairebé dues hores de funció.

La proposta escènica, amb guió original de d’Antonio Martín Regueira, està produït per FiestaSur, responsable d’altres musicals d’èxit com «Supecalifragilísitco» que ha estat en gira per més de 20 ciutats d’Espanya

On beat, el musical

Divendres 26/06 a les 19.30

Dissabte 27/06 a les 18.00

Espectacle en castellà de 90 minuts

Edat recomanada: de 6 a 15 anys

Entrades: Preu 15

Compra entrades: http://www.teatrepoliorama.com/ca/on-beat-el-musical/