Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre – és un festival d’espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), en espais reduïts (un aforament de 20 persones) i de curta durada (15 minuts), que es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de juny.

Festival Píndoles
.

SLIDE-WEB1-1808x500

 

 

 

 

Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre – és un festival d’espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), en espais reduïts (un aforament de 20 persones) i de curta durada (15 minuts), que es durà a terme els dies 5, 6 i 7 de juny.

“Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre” està organitzat sota el paraigües de l’associació Isla Elefante Projectes Culturals, una associació cultural sense ànim de lucre que va ser fundada el 2013 per un grup d’exalumnes del Màster en Gestió Cultural de la UB. L’organització del festival està composada per dos membres d’aquesta associació: Aina Bujosa Díaz, que compta amb experiència en comunicació cultural i producció teatral i Giulia Poltronieri, gestora cultural des de 2008, centrada en turisme cultural i que actualment col·labora amb diferents entitats que treballen en l’àmbit de les arts escèniques, com Coincidències Associació Cultural (Terrats en Cultura).

El Festival programarà els tipus d’espectacle següents:

– 12 espectacles de microteatre. Se seleccionaran textos originals, escrits per joves dramaturgs, on primarà l’originalitat i la contemporaneïtat (divendres i diumenge tarda-vespre). La selecció estarà a càrrec de dramaturgs professionals. Un dels espectacles provindrà de la segona edició de #NanoTeatre

– Espectacle infantil, mantenint l’esperit de “teatre fora del teatre” (dissabte matí).

L’Alberg Mare de Déu de Montserrat és un edifici històric d’arquitectura singular, entre modernista i neomoresca, construït al 1906 i situat entre el barri de Vallcarca i del Coll. La seva decoració i la riquesa vegetal del seus jardins, el converteixen en un lloc ideal per gaudir d’un entorn únic a la ciutat de Barcelona. L’alberg, amb el seu director, David Barrera, fa un any que va engegar un projecte social i cultural on, a més, es programen propostes d’arts escèniques. Per això resulta l’emplaçament ideal per ubicar-hi el festival Píndoles.

Per què altres sales?

Els 12 espectacles de la programació oficial participaran en un concurs on un jurat format per les sales col·laboradores premiarà les tres millors obres. L’objectiu és que les obres guanyadores, avalades per aquests experts, tinguin un recorregut, reestrenant-se en espais consolidats de la ciutat, que aposten per la innovació teatral i els joves creadors.

Més información http://festivalpindoles.cat