ActividadesActualidad

“L’art emergent es despulla al Guinardó” De l’1 al 14 de juliol

“L’art emergent es despulla al Guinardó”
 

a16ae030-0956-43a7-bd67-7b7a2c2ec885

 

 

Our BloodAlba Cambeiro. Una de les obres presents a la mostra Stripart 2017.
 

De l’1 al 14 de juliol, la mostra anual Stripart celebra una nova edició amb el compromís intacte envers l’art emergent. Quinze dies de programació i més de 600 m2 d’espai expositiu entesos com un punt d’inici, una primera oportunitat per a prop d’una vuitantena d’artistes actuant com un dinamitzador de joves creadors.

Amb aquest propòsit fundacional, l’Stripart es desenvolupa com una experiència de llibertat total que trenca amb els mecanismes establerts als circuits més convencionals, allunyant-se de la lògica del comissariat com a vehicle de selecció i amb l’espai i el temps de la mostra com a únics límits als treballs que hi participen.

L’Stripart, però, no és només una exposició, també funciona com un punt de trobada. Al seu voltant es produeix l’intercanvi entre artistes de disciplines tan diverses com la pintura, la fotografia, el videoart, la música, les arts escèniques, el documental, la performance o el treball amb noves tecnologies.

La mostra és també el fil conductor amb el qual vincular l’art amb el barri del Guinardó, establint un diàleg entre la creació artística i el veïnat. L’edició d’enguany, a més, té com una de les seves principals novetats una convocatòria específica de mediació cultural, pensada per establir noves estratègies per connectar la programació amb el veïnat del barri.