L’artista urbà Txemy pinta un gran mural a la sala Hiroshima (25 de setembre)

L’artista urbà Txemy pinta un gran mural a la sala Hiroshima

20150918145355906_300_200_1_0

 

 

 

 

 

 

 

El divendres 25 de setembre a les 20 h l’artista urbà Txemy presentarà a Hiroshima un gran mural creat especialment per a l’exterior de la sala.

Just després, a les 21 h, arrencarà la segona temporada d’Hiroshima amb l’espectacle I guess if the stage exploded… de l’artista britànica Sylvia Rimat.

L’artista urbà Txemy estarà treballant tota aquesta setmana en la creació d’un gran mural per a l’exterior de la sala Hiroshima. Ell mateix serà l’encarregat de presentar-lo, a tothom que es vulgui apropar, el divendres 25 de setembre a les 20 h.

En els treballs de Txemy el significat de la figura apareix quan un té una panoràmica del context. És per això que la tècnica mural en espais exteriors guanya especial sentit en la seva obra. Inspirat per artistes com Van Gogh o Jackson Polock, aquest particular impressionista del graffiti, converteix allò ordinari en quelcom extraordinari, mitjançant l’utilització fauvista del color.

En els darrers anys l’obra de Txemy s’ha pogut veure a galeries i festivals de Londres, Nova York, Lisboa, Canàries i Barcelona, entre d’altres. Podeu trobar més informació sobre Txemy al seu web.

Una hora després de la presentació del mural Hiroshima arrencarà la seva segona temporada d’Hiroshima amb l’espectacle de l’artista britànica Sylvia Rimat I guess if the stage exploded…

SALA HIROSHIMA

c/ Vila i Vilà 61-67, Barcelona

Horaris i venda d’entrades

www.hiroshima.cat