L’EIXAMPLE TEATRE presenta el musical familiar LA BELLA DORMENT de la companyia Dreams Teatre ( a partir del 6 de febrer)

bella dorment 018

Amb música de Manu Guix, es representarà els caps de setmana de febrer

L’EIXAMPLE TEATRE presenta el musical familiar LA BELLA DORMENT de la companyia Dreams Teatre

Rl proper 6 de febrer, a les 17:00 hores, l’EIXAMPLE TEATRE (c/. Aragó, 140) estrenarà el musical familiar LA BELLA DORMENT, una revisió apta per a tots els públics del popular conte de Charles Perrault amb boniques cançons, situacions noves i grans dosis d’humor.

Sota la direcció de Julià Farràs i amb música de Manu Guix, LA BELLA DORMENT explica la història d’uns reis que no podien tenir fills a causa del malefici de la malvada Fada Sisena fins que la Fada Setena s’interposa i, per atzar, aconsegueix revertir l’encanteri i els monarques tenen finalment una filla. Totes les fades són convidades a celebrar-ho excepte la Fada Sisena que, enfurismada, li fa un malefici a la princeseta, de manera que quan aquesta acompleix els 16 anys es punxa amb una agulla i queda dormida durant cent anys, a l’espera que un príncep la pugui despertar amb un petó.

L’obra, que podrà veure’s a l’EIXAMPLE TEATRE tots els caps de setmana de febrer (dissabtes, 17:00 hores; diumenges, 12:30 i 17:00 hores), és una adaptació concisa i elegant, amb una escenografia canviant a cada escena, un efectiu vestuari que recrea cadascun dels molts personatges que hi intervenen i un acurat treball d’iluminació al servei de la creació d’atmosferes especials.

LA BELLA DORMENT compta amb un solvent repartiment format pels actors i cantants Enric Boixadera, Gemma Egea, Sergi Pardo, Ariadna Suñé i la mateixa Julià Farràs, amb la veu narradora en off del veterà pioner dels musical català Pep Anton Muñoz.

L’espectacle és una creació de Dreams Teatre, companyia amb una trajectòria de més de 20 anys en els escenaris catalans que, en els darrers temps, s’ha especialitzat en l’adaptació musical de contes populars o de creació pròpia, com els èxits El petit extraterrestre, Marina al país de les clavegueres, Els tres porquets o La rateta que fregava amb motxo l’escaleta.