L’EIXAMPLE TEATRE presenta la comèdia familiar UN MUERTO MUY VIVO (del 15 de juliol al 28 d´agots)

Tots els caps de setmana, de divendres a diumenge, fins al 28 d’agost
 
L’EIXAMPLE TEATRE presenta la comèdia familiar 
UN MUERTO MUY VIVO 
 
Un muerto muy vivo

Us informem que, del 15 de juliol al 28 d’agost, l’EIXAMPLE TEATRE (c/.
Aragó, 140 de Barcelona) representarà la comèdia familiar UN MUERTO MUY VIVO de la companyia La Paparra, que estarà en cartell tots els caps de setmana (divendres i dissabtes, 20:30 hores; diumenges, 19:30 hores).
 
UN MUERTO MUY VIVO narra la història de Carlos, un home de poca fortuna que viu amb la seva tieta, i que planeja una cita doble amb el seu millor amic i dues noies aprofitant l’absència d’aquesta. Però la nit es torça quan es presenta per casualitat un famós xantatgista que mor enverinat, i Carlos i el seu amic intentaran desfer-se del cos d’amagat de les noies. 
 
Segons el seu autor, Albert Doz, “l’obra no té cap altra pretensió que la de fer riure, és una comèdia de vodevil amb entrades i sortides d’escena amb un mort a sobre; una hora i quart de ritme trepidant i rialles assegurades”.
 
UN MUERTO MUY VIVO, que es representarà en castellà i amb un llenguatge adaptat al públic familiar, està protagonitzat per Joan Manel Chilet, Maydo Gargallo, Encarna Laínez, Benjamín Montes i el propi Albert Doz.
 
La companyia La Paparra –fundada el 1990 i actual gestora de l’Eixample Teatre- ofereix una línia de treball enfocada a les empreses, i una altra d’infantil i familiar on s’inclou aquest espectacle. La Paparra es nodreix d’actors i músics amb un ampli bagatge dins del món del teatre de carrer, el teatre infantil, el teatre musical, l’òpera, la sarsuela, la música clàssica o el món dels titelles. Actors i musics que han treballat en companyies com Dagoll-Dagom, La Cubana, el Gran Teatre del Liceu, el Teatre Nacional de Catalunya o Els Comediants.