LES ALTRES MARES D’EN KASPAR HAUSER (del 5 de novembre al 6 desembre) Teatre Versus

cartell_kaspar_Hauser

 

 

 

 

 

 

 

cartell_kaspar_Hauser

 

LES ALTRES MARES D’EN KASPAR HAUSER

Horari: De dimecres a dissabte a les 20:00h. Diumenge a les 18:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 70 min. VERSUS & CIA
http://versusteatre.com/kaspar-hauser-meer/

Autora: Felicia Zeller

Traducció i dramatúrgia: Ester Roma
Direcció: Juan Pablo Miranda

Producció: VERSUS TEATRE
Fotografia: Marti Fradera
Regidor: Carlos Roo

Amb: Maria Clausó, Ester Roma, Bruna Cusí

Sinopsi

 

El Versus Teatre va posar la mirada cap a les noves dramatúrgies de dones europees amb Cloaca, de l’holandesa Maria Goos. Ara ho fa amb Les altres mares d’en Kaspar Hauser, de Felicia Zeller (Stuttgart, 1970), que s’ha consagrat en l’escena alemanya com una autora hiperactiva i una mestra en els jocs del llenguatge. En aquest cas agafa com a referència el cas “Kaspar Hauser, el nen salvatge”, que ha donat motiu a múltiples versions artístiques.

Per escriure Kaspar Häuser Meer, Zeller va documentar la quotidianitat de tres assistents socials i el seu treball en els serveis socials d’un ajuntament. El resultat és un drama social sobre la necessitat d’ajudar i la impossibilitat d’ajudar a tots. A la vegada és una peça carregada de sarcasme i ironia.

“Aquesta obra explica el dia a dia de tres assistents socials que estan immerses en una situació en la qual la realitat supera qualsevol intent per controlar-la. Aquesta impossibilitat de control, en la qual la planificació és un instrument inútil, o almenys està sempre un pas enrere de la realitat, provoca una profunda frustració en els personatges que no solament es reflecteix en el seu treball, sinó també en la seva vida. La realitat tira per terra qualsevol aspiració per fer les coses bé i coherentment.”

Ester Roma

Amb la col·laboració de:
goethe-institut