LES CARES D’SCARAMOUCHE… AL DESCOBERT! estrena 23 de setembre

 

LES CARES D’SCARAMOUCHE… AL DESCOBERT!

Dagoll Dagom presenta el repartiment del seu nou musical de gran format amb Toni Viñals, Ivan Labanda, Ana San Martín i Mireia Mambo com a protagonistas

scaramouche_tots_xarxeslo_400

 

 

 

 

 

FOTO: MARTÍ E. BERENGUER

18 actors damunt de l’escenari i orquestra en viu faran temporada al Teatre Victòria a partir del 23 de setembre

Des d’avui es poden adquirir les entrades per les primeres funcions

DAGOLL DAGOM ha reunit   per primera vegada els actors que formen el repartiment d’SCARAMOUCHE, el nou musical de gran format amb música d’Albert Guinovart i llibret de Joan Lluís Bozzo. La companyia, acompanyada d’orquestra en viu, estrenarà el 23 de setembre al Teatre Victòria, on hi farà temporada.

Toni Viñals (Scaramouche), Ana San Martín (Olympia), Ivan Labanda (Marquès de l’Echalonne), Mireia Mambo (Camilla), Jordi Coromina (Bàrtolo), Clara Moraleda (Fanny), Albert Mora (Philippe) encapçalen un repartiment que completen Frank Capdet, Josep Maria Hernández, Anna Alborch, Pep Ferrer, Eduard Mauri, Jan Forrellat, Lucía Torres, Cristina Murillo, Mireia Dolç i Neus Pàmies.

Els actors han superat un procés de càsting de dos mesos i mig pel que han passat més de 300 aspirants. La companyia comença el mes de juny setze setmanes d’assajos i entrenaments que inclouran esgrima, dansa, entrenament corporal i cant.

UN MUSICAL DE CAPA I ESPASA

SCARAMOUCHE és la nova gran comèdia musical d’aventures, amor i revolució de DAGOLL DAGOM, un projecte de creació pròpia inspirat en la novel·la de Sabatini i en l’imaginari del cinema de capa i espasa. Aquest nou musical de creació amb música d’Albert Guinovart, text i direcció de Joan Lluís Bozzo, i producció executiva d’Anna Rosa Cisquella, està adreçat a tots els públics.

 

 França es mor de gana i és castigat per una noblesa autoritària i injusta. Els ciutadans francesos, molestos amb aquesta situació es comencen a plantejar una necessitat de canvi.

La nostra història se centra en la vida de dos germans bessons separats des de la seva infantesa: René i Louis.

René, és un penques amb molt talent que viu en una companyia de teatre de Comedia de’ll arte i és l’amant de Camila, una jove actriu d’una bellesa i sensualitat extraordinàries. Per altra banda, trobem a Louis que ha estat adoptat pel Marquès de l’Echalonne i que és un intel·lectual que s’encarrega de la biblioteca de Palau i viu enamorat d’Olympia (que és la promesa del Marquès).

Els personatges fan un viatge fins a París on trobaran els seus destins: Olympia es casarà a Versalles amb el Marquès, la companyia ambulant presentarà el seu espectacle al teatre dels Italians i el poble aconseguirà la seva llibertat, igualtat i fraternitat quan prengui la Bastilla.

En aquest context de revolta i canvis, Scaramouche, un heroi emmascarat esdevindrà el defensor del poble que escriurà pamflets revolucionaris i s’enfrontarà amb l’aristocràcia donant esperança a tothom.

EQUIP ARTÍSTIC

Llibret Joan Lluís Bozzo

Lletres cançons Joan Lluís Bozzo, David Pintó, Joan Vives

Música Albert Guinovart

Direcció Joan Lluís Bozzo

Direcció musical Joan Vives

Coreografia Francesc Abós

Escenografia Alfons Flores

Vestuari Montse Amenós

Disseny d’il·luminació Albert Faura

Disseny de so Roc Mateu

Caracterització Eva Fernández

Càsting Miquel Periel

Ajudant de direcció David Pintó

Mestre d’armes Jesús Esperanza

Producció executiva i gerència Anna Rosa Cisquella