Les escales del metro s’omplen d’art contemporani fins el 2 de juliol

Les escales del metro s’omplen d’art contemporani

swab-stairs-2015-premiats-1024x757

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fins al 2 de juliol les escales del metro llueixen les creacions d’estudiants de disseny de 9 escoles de Catalunya. Es tracta de la cinquena edició de Swab Stairs, una proposta que vol apropar l’art contemporani a la ciutadania.

La ciutat serà la seu, de l’1 al 4 d’octubre, de la Fira d’Art Contemporani Swab Barcelona. Com a avançament, fins al 2 de juliol es pot gaudir de Swab Stairs. Es tracta d’una proposta per apropar l’art contemporani a tothom i vincular el món acadèmic a la transformació creativa del paisatge de Barcelona.

Enguany fins a 9 escales de 6 estacions de metro presenten les creacions de les escoles de disseny més rellevants de Catalunya. Per exemple, les escales de la parada de Liceu mostren el disseny Sense identitat, obra de Gisela Solé, alumna de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja, i a les de l’accés a la línia 2 del passeig de Gràcia s’exposa la creació The Steps of Knowledge, de Lykke Groven, estudiant de l’IED.

Swab Stairs forma part del programa Swab OFF i del projecte TMB Cultura, i té com a objectiu donar visibilitat al treball creatiu dels estudiants i alhora transformar artísticament alguns dels trajectes més quotidians de la mobilitat de Barcelona. Podeu descobrir-les a les estacions de Passeig de Gràcia (L2 i L4), Liceu (L3), Drassanes (L3), Jaume I (L4), Sagrada Família (L5) i Torrassa (L1).