Teatro

Parking Shakespeare torna per setè estiu consecutiu amb un Shakespeare a l’aire lliure (del 16 de juliol al 2 d´agost)

Parking Shakespeare torna per setè estiu consecutiu amb un Shakespeare a l’aire lliure

al_vostre_gust_parking_shakespeare_bcn_598

 

 

 

 

 

 

 

La comèdia “Al vostre gust”, dirigida per Llàtzer Garcia, serà el 10è muntatge de la companyia

PARC DE L’ESTACIÓ DEL NORD · DEL 16 DE JULIOL AL 2 D’AGOST DE 2015

Barcelona, 25 de juny de 2015 · Ja és tota una tradició: Parking Shakespeare torna un any més al Parc de l’Estació del Nord, com l’autor al bard. Aquest any, la companyia presenta l’adaptació de la comèdia “Al vostre gust”, i ho fa una vegada més amb un muntatge a l’aire lliure, en 360º i de manera gratuïta. Després de sis estius i tres hiverns, la companyia presenta el seu 10è espectacle. Aquesta vegada, el director convidat és Llàtzer Garcia (La Pols, 2014). Amb un èxit aclaparador la temporada passada -més de 6.000 espectadors en 3 setmanes-, fruit de la seva llarga trajectòria, la companyia vol apostar, una vegada més, pel format obert, gratuït i de proximitat.

En aquesta ocasió, les funci ons tindran lloc entre el 16 de juliol i el 2 d’agost (menys el dimecres 22 i 29 de juliol) a l’espiral dels til·lers del Parc de l’Estació del Nord.

En paraules del director, Al vostre gust “és una comèdia, sí, però va més enllà de la situació d’embolics que produeix la rialla. Té un gran poder poètic i és un dels millors cants a la felicitat i a la llibertat que ens ha donat el teatre. Apareixen dos dels més grans personatges de l’autor anglès: la intrèpida i enginyosa Rosalina -potser la millor creació femenina que mai va fer Shakespeare- i el melancòlic Jacques. Un personatge que està a l’alçada del millor Falstaff o Lear”.

“La dicotomia entre realitat i ficció és el que més m’interessa del text. El món real i l’imaginari. L’espai real i l’espai mental. La realitat i el somni. La pèssima realitat que empeny als personatges a fugir al món idíl·lic per excel·lència.”

FITXA TÈCNICA

Traducció: Salvador Oliva

Versió i direcció: Llàtzer Garcia

Repartiment: Òscar Bosch, Mireia Cirera, Ester Cort, Adrià Díaz, Muguet Franc, Pep Garcia-Pascual, José Pedro García Balada, Carles Gilabert, Santi Monreal, Ricard Sadurní i Vanessa Segura

Vestuari: Iztok Hrga

Producció i comunicació: Irene Soler

INFORMACIÓ PRÀCTICA

PARC DE L’ESTACIÓ DEL NORD · ESPIRAL DELS TIL·LERS

Barcelona, 08013

Funcions:

Del 16 de juliol al 2 d’agost a les 19.00h

Dimecres 22 i 29 de juliol no hi ha funció

Gratuït