L’espectacle We Love Queen protagonitza el cap de setmana a L’Auditori amb les localitats pràcticament exhaurides

QUEEN_web

 

 

 

 

 

 

 

 

L’espectacle We Love Queen protagonitza el cap de setmana a L’Auditori amb les localitats pràcticament exhaurides

Completen la cartellera del cap de setmana una nova estrena de T de Microteatre aquest divendres i Oskara, dues mirades cap a la dansa, diumenge a les 19h

Aquest divendres, 3 de maig a les 21h T de Microteatre estrena el seu segon espectacle després de l’excel·lent acollida de Petits contes misògins. Montse Guimerà, M. José Torvisco, Laura Orozco, Pilar Guimerà, Jaume González i Montserrat Orozco conformen el repartiment. Després d’ironitzar sobre la dona en el seu primer muntatge, ara és el moment de parlar de l’home. Per parlar del sexe oposat, l’espectacle recorda alguns passatges cèlebres de personatges llibertins como Don Juan de Molière, Valmont de Choderlos de Laclos o Masoch de Sacher-Masoch i es fiquen en les seves pells fent una dissecció de les relacions de l’home amb el món actual sense por. La Sala2.cat acull la cita que inclou una consumició gratuïta a la sala d’oci nocturn, La Fragua. Encara queden entrades anticipades a 10€ i a 12€ en taquilla el dia de l’espectacle.

Dissabte arriba una de les cites estrella de la temporada de primavera a L’Auditori de Cornellà, We Love Queen, dirigit per Yllana i amb Barabu-Extresound en la producció. Es tracta d’un homenatge a la música de Queen, una posada en escena que escenifica les mítiques peces però sense perdre l’essència. Els espectadors participaran en una extravagant litúrgia d’exaltació a la vida i a l’obra de Queen. Una espectacular posada en escena, un show carregat de bona música en directe i que pretén emocionar al públic. Les localitats estan pràcticament exhaurides.

La programació pel cap de setmana a L’Auditori de Cornellà la tanca una nova proposta que ens endinsa en el món de la dansa, Oskara, diumenge, 5 de maig a les 19h. Una unió de dos universos coreogràfics i dues mirades cap a la dansa que naveguen entre l’arrel més popular i l’expressió més avantguardista. Un treball interactiu que recorre passatges de la cultura basca, des del seu origen fins a l’època contemporània i dibuixen un recorregut plàstic i emocional de ímbols i iconografia de força ambigua i desconcertant. Encara es poden adquirir entrades de forma anticipada per 18€ a https://www.auditoricornella.com/ o bé per telèfon en el 93 474 02 02.

PROPERS ESPECTACLES

L’Auditori&Teatre, espectacles en la sala gran:

 Paco Montalvo, 11 de maig a les 21h: concert en el marc del XXXVI Festival de Arte Falmenco de Catalunya. Entrada anticipada: 22€ Entrada en taquilla: 29€.

 L’Estrena, 17 i 18 de maig a les 21h: La revista dels impossibles a càrrec de la Cia. CorEnllà-Teatre. Entrada anticipada: 12€ Entrada en taquilla: 18€

Berenem a L’Auditori: espectacles en família amb berenar inclòs una hora abans

 Adéu Peter Pan, 12 de maig a les 18h: Acte commemoratiu dels 25è aniversari de L’Auditori i compartit amb la programació de la Sala2.cat. Entrades gratuïtes reservantles de forma anticipada per telèfon en el 93 474 02 02.

Molsa, 2 de juny a les 18h: La història d’un gos molt especial. Acte compartit amb la programació de la Sala2.cat. Entrada anticipada:10€ Entrada en taquilla: 15€. Gratuïta pels menors amb el carnet del Club Súper3 i pels menors amb el carnet del Club TR3SC reservant l’entrada anticipadament.