Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar (Sala Atrium) del 16 de gener al 2 de febrer

image016

Lo único que necesita una gran actriz,

es una gran obra y las ganas de triunfar

Sala Atrium (c/Consell de Cent, 435)

Del 16 de gener al 2 de febrer

Estrena oficial: Dijous 16 de gener a les 21h

De dimecres a divendres 21h

Dissabtes 19h i 21h

Diumenges 19

Una producció de Vaca 35 Teatro en Grupo (Mèxic)

Seguint l’estela d’èxit que va suposar El loco y la camisa presentat a finals de juny de 2013 per la companyia argentina “Banfield Teatro Ensamble”, juntament amb la creació El autor intelectual dels colombians “La Maldita Vanidad Teatro” que es va poder veure a la Sala Atrium durant el passat mes d’octubre, La Villarroel continua buscant i presentant projectes teatrals contemporanis del panorama sud-americà.

En la mateixa línia creativa, singular i internacional, aquesta vegada des de Mèxic, volem descobrir-vos Lo único que necesita una gran actriz, es una gran obra y las ganas de triunfar, de la companyia Vaca 35 Teatro en Grupo.

Després de triomfar a la Fira de Tàrrega, al Festival Fringe 13 i a les Naves del Español Matadero Madrid, aquesta proposta única aterra a la Sala Atrium de Barcelona amb ganes de continuar sorprenent al públic amb un espectacle que redueix tots els elements a la mínima expressió i que posa al descobert els límits reals de l’actor, del personatge, dels espectadors i de la pròpia peça dramàtica.

El muntatge, que suposa el 4t projecte de la companyia, és una creació teatral a partir de Las Criadas de Genet. Concebut per un espai no teatral, transformarà l’Atrium creant l’atmosfera plàstica que li permet al director Damián Cervantes jugar amb els espais i els límits humans. Ho aconsegueix mitjançant l’actuació de dues grans actrius que no deixaran indiferent a cap espectador: Diana Magallón i Mari Carmen Ruiz.

La crítica va elogiar la producció a Tàrrega…

“A uno le da vergüenza incluso respirar para no molestar la intimidad que logran. Eso sí, el aplauso, atronador.

Justo Barranco – La Vanguardia

“La obra sacudió al público con sus excesos físicos y emocionales”

Imma Fernández – El Periódico

¡Que viva México! (en Tàrrega)

Begoña Barrena – El País