L’Orquestra Simfònica del Vallès recupera un dels seus grans èxits: el concert de bandes sonores de «John Williams i els immortals del cinema»

L’Orquestra Simfònica del Vallès recupera un dels seus grans èxits: el concert de bandes sonores de «John Williams i els immortals del cinema»

 

544bbdfd-6a11-4d6f-af0d-e0da26999872

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Escoltem cada dia tanta música que podríem dir que la vida de cadascú conté la seva pròpia banda sonora. Els amants del cinema a més viuen vides paral.leles fetes de celuloide i pols d’estrelles, ells saben de què parlem i per a ells arriba aquest concert en clau de sorpresa! Hi haurà tràvelings sobre paratges salvatges, veus destrossades per l’ofec de la culpa, dinosaures, camps de concentració amb un forat per l’esperança, mafiosos, i –com no– molts petons!
 
Es per aixó que dediquem aquest concert a tots els amants de la música que gaudeixen escoltant les bandes sonores de les pel·lícules que més profundament els han fet emocionar. Des de John Williams a Ennio Morricone, els Beethoven del segle XX,  passant per Goldsmith o Kander, han fet de la música un màgic embolcall de les imatges en pantalla i han utilitzat el seu immens potencial artístic com a element de creació cinematográfica i d’emoció profunda.
 
Un vespre per gaudir de les bandes sonores de la teva vida: Star Wars, La llista de Schindler,  La missió, Pulp Fiction, Chicago, Instint bàsic, El patriota, Parc Juràssic… presentades per les carismàtiques veus dels actors de doblatge Salvador Vidal i Mercé Montalà, alter egos dels coneguts actors John Travolta, Uma Thurman, Mel Gibson, Catherine Zeta-Jones, Jeremy Irons, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Harrison Ford, Sharon Stone, Michael Douglas o Liam Neeson, tots ells presents al Palau, que ajudaran a amplificar l’efecte evocador de les músiques i ens transportaran a viure en primera persona les aventures dels seus personatges.
 
El concert amb les bandes sonores de la teva vida que et farà descobrir que el millor del 7é art del nostre temps és el que no es veu però s’escolta: la música i la veu dels actors.Aquest any, l’OSV celebrarà aquest concert en diferents indrets de Catalunya, apropant d’aquesta manera la música de cinema a tots els públics de: Barcelona (1 desembre · Palau de la Música Catalana), Sabadell (2 desembre · La Faràndula), Girona (22 desembre · Auditori de Girona), Terrassa (10 febrer · Centre Cultural Terrassa), Manresa (11 febrer · Teatre Kursaal).

 

Programa 

I PART

 
PULP FICTION 
Dick Dale (1937)
“Misirlou“(arranjaments simfònics)
LA MISSIÓ
Ennio Morricone (1928)                      
“Gabriel’s Oboe”
EL PATRIOTA
John Williams (1932)
PULP FICTION
Chuck Berry (1926) 
“You never can tell, C’est la vie” (arranjaments simfònics)
COPYING BEETHOVEN
L. van Beethoven (1770-1827)
“Adagio Quartet”
“Oda a l’alegria” de la Simfonia núm. 9
JURASSIC PARK
John Williams

II PART

 
CHICAGO
John Kander (1927)
“Suite”
EL CAÇADOR
Stanley Myers (1930-1993)                  
“Cavatina”
INSTINT BÀSIC
Jerry Goldsmith (1929-2004)
LA LLISTA DE SCHLINDER
John Williams
LA GUERRA DE LES GALÀXIES
John Williams
“Tema de la Princesa Leia” · “La Marxa Imperial o Tema de Darth Vader” 
“Tema de Yoda” · “Tema de Star Wars”

 

Abonament de quatre concerts DE PEL·LÍCULA! al Palau de la Música Catalana, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès
 

Suites juràssiques, valsos amb el príncep blau, viatges interestel·lars amb Star Trek, el vertigen de Hitchcock, la Nova York de Sinatra, les batalles galàctiques d’Star Wars, la màgia de Tim Burton, entre molts d’altres. Quatre concerts amb la Simfònica del Vallès per explorar la unió fascinant entre cinema i música a la sala modernista.

Concerts De Pel·lícula! amb l'Orquestra Simfònica del Vallès
Apassionats pel cinema! Abona’t al pack «De Pel·lícula»