ActividadesActualidad

Lost&Found Market 17 de Setembre @ Moll de la Fusta

58b4b549-ab5c-4a1a-8f3c-2549e7ccd975

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballarem enganxats quan caigui el sol. Gravarem cançons romàntiques en un cassete. Porta flors, un somriure o bombons en forma de cor, encara que es desfacin amb el sol càlid de setembre. Sigui com sigui, però al teu costat. Així és com volem celebrar el 10è aniversari de Lost&Found Market.

Perquè el 17 de setembre al Moll de la Fusta, unirem els nostres Dj ‘s, els amics imprescindibles i una infinitat d’objectes vintage i tresors, per celebrar que durant aquests últims 10 anys hem ajudat a assentar la cultura vintage a la nostra ciutat.Com una gran festa i una ovació, per reivindicar un consum sostenible i romàntic.

Així que reserva’t el 17 de setembre per enamorar-te de roba irrepetible, llibres, discos, joguines i regals amb un toc de nostàlgia, mentre t’envolta l’olor a sal i mar de l’emblemàtic Moll de la Fusta.

I com sempre, també estem desitjant saber què tenies amagat a les teves golfes. Així que si vols portar-ho i posar-ho a la venda, d’avui al 5 de setembre entra a http://lostfoundmarket.com/bcn i inscriu-te per tenir la teva parada. Rebràs al teu e-mail un número per al sorteig davant de notari que durem a terme per adjudicar les parades de venda el 6 de setembre.

Ens veiem ballant amb 2 gardènies fins que es posi el sol.

Equip de L&F

Lost&Found Market
On: Moll de la Fusta, Barcelona.
Quan: 17 de setembre de 2017
Horari: 11h a 20h

Entrada públic gratuïta.
Espai d’exposició 40 €.
www.lostfoundmarket.com