Madeleine Mon Amour participa a la Blue Night Party (19 de maig)

Madeleine Mon Amour participa a la Blue Night Party

 

Madeleine Mon Amour participa a la Blue Night Party

 

Fiesta-Azul-IMG-PRINCIPAL

 

El restaurant bar Margarita Blue estrena el pròxim dijous 19 de maig una festa nova: la Blue Night Party. Per a fer-ho comptarà amb el càtering i la col·laboració de la pastisseria francesa Madeleine Mon Amour, que presentarà una novetat gastronòmica: les madeleines amb alcohol. A partir de les 20h, la diversió està assegurada gràcies a espectacles de màgia, show drag, còctels i bon menjar.

L’establiment Madeleine Mon Amour és famós per crear unes madaleines franceses delicioses i de gustos variats (tant dolços com salats), que van des del pernil dolç amb formatge gruyère fins als gerds amb xocolata blanca, passant pels clàssics de xocolata negra o els més originals com el de te verd amb avellanes i crema de rosa, o el de formatge de cabra, mel i pinyons. Malgrat això, a la festa del pròxim dijous 19 celebrada al Margarita Blue presentarà unes madeleines amb alcohol: les de Gin&Tonic i les de Margarita Blue. Una festa que, a més, inclourà espectacle de màgia, show drag queen, música i molt més!

 

Per a més informació, visita la pàgina web de Madeleine Mon Amour.

Madeleine Mon Amour (http://www.madeleinemonamour.com/) és un restaurant i saló de te amb origen i esperit francesos. Són especialistes en “Madeleines” tant salades com dolces, i també serveixen productes artesanals com foie gras, formatges curats, vins i champagne. Menjar deliciós, hospitalitat i entorn relaxant.

 

BLUE NIGHT PARTY

MARGARITA BLUE (C/ ANSELM CLAVÉ, 6)

DIJOUS 19 MAIG 2016 – 20H