Marga Mbande + The Grooves: Dissabte 8 d’abril – 20:30h – La [2] d’Apolo (Barcelona)

 
Marga Mbande + The Grooves:
Dissabte 8 d’abril – 20:30h – La [2] d’Apolo (Barcelona)
Preu anticipada 8€ + despeses – Taquilla: 12€
COMPRAR ENTRADES  →
 
Africana nascuda a Barcelona, de pares equatoguineanos i d’ètnia Kombe, llengua que utilitza a vegades en les seves cançons. Acaba de gravar el seu primer disc en solitari, “MBANDE SOUND”, un EP de 6 temes produït per Arturo Pérez de MED COAST RECORDS. Després de recórrer centenars de clubs i ciutats presentarà en exclusiva el seu EP en el marc de CURTCIRCUIT, com a part del seu gran salt artístic. Vindrà acompanyada d’una banda al complet dirigida per Marc Aiza a la bateria, acompanyada de Denis Bilanin als teclats, Olushola al baix, Jordi “Axoveta” Sanz a la percussió i Al Pachyno a la guitarra.

e0839a2d-d580-41d2-ba68-002b745e6918

The Grooves, banda formada el 2012 per sis noies de Madrid, han evolucionat fins a trobar el so únic que avui dia les caracteritza: música preparada per ballar. La recepta? Barrejar una base a ritme de “discofunk” i rock elèctric i descarat al costat d’uns vents que aporten elegància i sensualitat. Tot això presentat per una veu que ens trasllada directament al rock dels anys ‘70. El seu directe és energia, suor, passió i, sobretot, ball.

Presenten nou disc a CURTCIRCUIT titulat “Reset”, treball produït per David Kano (Cycle) i masteritzat a Londres als estudis Exchange Mastering (The Chemical Brothers, Discloure, Franz Ferdinand, Depeche Mode) amb el qual pretenen trencar les pistes de ball de tot el país.

 
Marga Mbande + The Grooves:
Sábado 8 de abril – 20:30h – La [2] d’Apolo (Barcelona)
Precio anticipada 8€ + gastos – Taquilla: 12€
COMPRAR ENTRADAS  →
Africana nacida en Barcelona, de padres ecuatoguineanos y de etnia Kombe, lengua que utiliza en ocasiones en sus canciones. Acaba de grabar su primer disco en solitario, “Mbande Sound”, un EP de 6 temas producido por Arturo Pérez de MED COAST RECORDS. Después de recorrer centenares de clubes y ciudades presentará en exclusiva su EP en el marco de CURTCIRCUIT, como parte de su gran salto artístico. Vendrá acompañada de una banda al completo dirigida por Marc Aiza a la batería, acompañada de Denis Bilanin a los teclados, Olushola al bajo, Jordi “Axoveta” Sanz a la percusión y Al Pachyno a la guitarra.
The Grooves, banda formada en 2012 por seis chicas de Madrid, han evolucionado hasta encontrar el sonido único que hoy en día les caracteriza: música preparada para bailar. ¿La receta? Mezclar una base a ritmo de “discofunk” y rock eléctrico y descarado junto a unos vientos que aportan elegancia y sensualidad. Todo ello presentado por una voz que nos traslada directamente al rock de los años ‘70. Su directo es energía, sudor, entrega y, sobre todo, baile.

Presentan nuevo disco en CURTCIRCUIT titulado “Reset”, trabajo producido por David Kano (Cycle) y masterizado en Londres en los estudios Exchange Mastering (The Chemical Brothers, Discloure, Franz Ferdinand, Depeche Mode) con el que pretenden romper las pistas de baile de todo el país.

Descárgate aquí el dossier de prensa en castellano
 
 
Avanç programació abril i maig
21 abril – ENRIC MONTEFUSCO + NICO ROIG @Cafè del Teatre – Lleida – 22:00h
27 abril – PAU VALLVÉ + DANIEL LUMBRERAS @Sala Apolo – Barcelona 20:30h
28 abril – JOAN GARRIGA & GALACTIC MARIATXIS @La Masia de Sant Boi – Sant Boi – 22:00h 
05 maig – THE LAST 3 LINES + STEVE SMYTH & THE OUTLAWS @La [2] Apolo – Barcelona– 21:00h 
 
CURTCIRCUIT és un projecte que recorre Catalunya a través de les sales de l’Associació de sales de concerts de Catalunya (ASACC), que té com a objectiu facilitar concerts a grups emergents i/o els qui necessiten de l’ajut de la promoció que emmarca un cicle o festival itinerant anual, promocionar principalment l’escena local amb alguns convidats de fora. En la darrera edició un 10% dels grups o artistes convidats eren de fora de Catalunya, garantint sempre les condicions més favorables i professionals pels músics i les sales, tant per la remuneració com per la promoció oferida en cada cas, adaptada sempre al territori i tenint en compte la ciutat o poble on s’està programant.

Aquest 2017 presentem la cinquena edició de concerts de CURTCIRCUIT, programada entre els mesos de febrer i desembre de 2017, amb més de 35 actuacions confirmades a data d’avui, sempre tenint en compte que és un projecte viu que es va formant, definit i ampliant al llarg de l’any.

En l’edició d’enguany tenim propostes excel·lents d’artistes que formen la programació de CURTCIRCUIT. La nostra intenció des del naixement del projecte és donar visibilitat al talent emergent del nostre país, propostes arriscades i sovint poc conegudes que tenen dificultats per actuar en directe en sales o festivals.

Per a aquest any tenim una nova proposta amb l’objectiu de donar més visibilitats a les bandes novells i que els artistes les tinguin més presents per decidir a qui apadrinen per a la propera edició. Durant dues dates programades del CURTCIRCUIT s’aglutinaran diverses bandes d’estil artístic similar, i s’organitzaran diferents concerts d’uns 30 minuts per donar-los l’oportunitat de tocar en viu, tenir visibilitat en un format innovador i que, a més, encaixa a la perfecció amb les necessitats pròpies d’una banda emergent i l’objectiu de mostrar el seu directe.
 
El CURCIRCUIT és un projecte organitzat i ideat per l’ASACC amb la col·laboració d’Estrella Damm i Fundació Sgae.