Más sofocos (Teatre Condal) entrades 15 de novembre (entrades exhaurides)

list-150x150Entrades Exhaurides

 

 

Data: Divendres 15 de Novembre
Teatre Condal: Av. del Paral·lel, 91
Hora:20:30
Preu: 22 euros
Reserves: enviar mail a info@catacultural.com
Forma de pagament: en efectiu el mateix día
Punt de trobada: 20:00 hores (Teatre Condal)

AUTORS: Isabel Arranz, Màxim Huerta, Juan Luis Iborra, Antonio Albert i Sonia Gómez DIRECTOR: Juan Luis Iborra

Sinopsi

Desprès de l’èxit aclaparador de la comèdia “Sofocos”, que durant més de vuit mesos ha aconseguit fer riure a més de 80.000 persones als escenaris de tota Espanya, arriba al Teatre Condal la nova obra MÁS SOFOCOS.

Les actrius Lolita Flores, Loles León, Fabiola Toledo i Alicia Orozco s’encarregaran de demostrar que a partir dels cinquanta les dones no entren a l’ocàs de la seva vida ni molt menys, sinó tot el contrari, d’una manera ben divertida mostraran la part més tendra i a la vegada més sibil·lina d’una dona forta i que ja n’ha vist de tots colors, deixant clar que la menopausa té el seu costat divertit.

Les actrius comptaran amb la inestimable col·laboració de María Teresa Campos, que compartirà escenari d’una manera molt especial. Agatha Ruíz de la Prada i la seva innovadora concepció d’escenografia i vestuari aportarà un contrapunt colorista als enginyosos textos d’Isabel Arranz, Maxim Huerta, Juan Luis Iborra, Albert i Sonia Gómez. Una monja, dones de la neteja, mestresses de casa, veïnes envejoses…, són alguns dels personatges que ens trobarem a MÁS SOFOCOS, junt amb altres personatges de la història com ara Coco Chanel, Juana la Loca o La Gioconda. Una comèdia dirigida per Juan Luis Iborra que promet deslliurar les dones del fals mite de la histèria hormonal un cop arribat el mig segle i que convertirà els homes en els seus còmplices.

Fitxa artística

AUTORS: Isabel Arranz, Màxim Huerta, Juan Luis Iborra, Antonio Albert i Sonia Gómez DIRECTOR: Juan Luis Iborra

INTÈRPRETS: Lolita Flores, Loles León, Fabiola Toledo i Alicia Orozco COL·LABORACIÓ ESPECIAL: María Teresa Campos

ESCENOGRAFIA: Ágatha Ruíz de la Prada / Estudio ARP VESTUARI: Ágatha Ruíz de la Prada / Estudio ARP MÚSICA ORIGINAL: Isabel Arranz, José María Guzmán i Toni Flores COMUNICACIÓ I PREMSA: Carlos Calero FOTOGRAFÍES: David Ruano DISSENY GRÀFIC: David Sueiro PRODUCTORS EXECUTIUS: Manel Torrents i Jesús Cimarro PRODUCCIÓ: Javier Campillo GERENT REGIDOR: Germán Arjona

UNA PRODUCCIÓ DE Himan TV i Sí Teatro DISTRIBUCIÓ: Pentación Espectáculos