Matins de swing al MNAC (23 de novembre i 21 de desembre) Entrada Gratuïta

Matins de swing al MNAC
getbinary

 

Hi ha programades dues sessions gratuïtes els dissabtes 23 de novembre i 21 de desembre

Quan es parla de música i ball es tendeix a associar-ho a l’oci nocturn: horari de vespre o nit, a discoteques, sales de ball i concerts. Però el cert és que hi ha moltes hores propícies per a remenar el cos amb gràcia i al compàs de la música en directe. La nodrida escena swing de la ciutat ja fa anys que ho demostra programant festes, aplecs i exhibicions en molt diverses franges horàries i en emplaçaments també ben variats.

Una d’aquestes propostes són els anomenats Matins de Swing al Museu que el MNAC organitza un dissabte al més gratuïtament a les 12 h. Aquesta temporada encara es pot gaudir de dues vetllades al ritme del Lindy-Hop, el Balboa, el Xarleston, el Boogie-Woogie, el Jump’n’Jive, el West Coast Swing o el Shag.

El 23 de novembre és el torn de Doc Scanlons Hot 4 Featuring Marc Martín, mentre que ja en vigília de les festes nadalenques, el 21 de desembre, la Jove Big Band del Taller de Músics serà l’encarregada d’amenitzar el ball dels assistents sota la direcció de Vicens Martin.

Museu Nacional d’Art de Catalunya
C Mirador Palau Nacional, 6*10

23 de novembre
21 de desembre a les 12:00 h
Entrada Gratuïta

Els dissabtes 23 de novembre i 21 de desembre, el Museu Nacional organitza tres concerts de swing per ballar acompanyats de la música en directe del Taller de Músics. Aquesta activitat està dedicada als amants del Lindy-Hop, el Balboa, el Xarleston, el Boogie-Woogie, el Jump’n’Jive, el West Coast Swing o el Shag.

– Dissabte 23 de novembre
DOC SCANLONS HOT 4 FEATURING MARC MARTIN
Marti Elías (bateria)
Doc Scanlon (contrabaix i veu)
Josep Tutusaus, Tutu (trombó)
Marc Martín (piano)

– Dissabte 21 de desembre
Jove Big Band del Taller de Músics sota la direcció de Vicens Martin