Música

Matt Schofield & Agustí Mas + WOM: Dissabte 28 de juliol – 20:30h – Bikini (Barcelona)

Matt Schofield, un dels millors guitarristes de blues britànic de la història, actua per primera vegada a Catalunya acompanyat d’Agustí Mas i WOM com a banda apadrinada.

Blue Notez Club 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El concert serà el dissabte 28 de juliol a la sala Bikini de Barcelona

Matt Schofield & Agustí Mas + WOM:
Dissabte 28 de juliol – 20:30h – Bikini (Barcelona)
Preu anticipada 15€ + despeses – Taquilla: 18€
Entrades anticipades aquí

Classificat com el guitarrista de blues britànic dels temps actuals, Matt Schofield actua a Catalunya per primera vegada en la història després d’haver girat per mig món. Ha estat catalogat entre els deu millors guitarristes de blues britànic per la revista Guitar & Bass al costat d’icones com Eric Clapton o Peter Green. En aquesta ocasió l’acompanyaran Agustí Mas a la guitarra, Rafael Escoté al baix, Jeroni Pagan al teclat, Pablo Posa a la bateria i ell a la guitarra i veu. Una ocasió única de veure a aquest geni en directe.

Abans podrem gaudir de l’actuació en directe de WOM Quartet, una proposta formada per Clara Luna (piano i veu) i Laia Fortià (bateria i veu) juntament amb Anaïs Vila (guitarra i veu) i Magalí Datzira (baix elèctric i veu) que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual. Juntes aconsegueixen un so personal i característic que ens transporta dins l’univers musical d’aquestes dones creadores on l’element unificador de les cançons és la suma de les veus i el teixit sonor que es crea en entrellaçar-les amb els diferents instruments.

Descarrega aquí fotografies de Matt Schofield en alta resolució
Descarrega aquí fotografies de WOM en alta resolució
Matt Schofield, uno de los mejores guitarristas de blues de la historia, actúa por primera vez en Cataluña acompañado de Agustí Mas y WOM como banda apadrinada.

El concierto será el sábado 28 de julio en la sala Bikini de Barcelona
Matt Schofield & Agustí Mas + WOM:
Sábado 28 de julio – 20:30h – Bikini (Barcelona)
Precio anticipada 15€ + gastos – Taquilla: 18€
Entradas anticipadas aquí

Clasificado como el guitarrista de blues británico de los tiempos actuales, Matt Schofield actúa en Cataluña por primera vez en la historia después de haber girado por medio mundo. Ha sido catalogado entre los diez mejores guitarristas de blues británico por la revista Guitar & Bass junto a iconos como Eric Clapton o Peter Green. En esta ocasión le acompañarán Agustí Mas a la guitarra, Rafael Escoté al bajo, Jeroni Pagan en el teclado, Pablo Posa a la batería y él a la guitarra y voz. Una ocasión única de ver a este genio en directo.

Antes podremos disfrutar de la actuación en directo de WOM Quartet, una propuesta formada por Clara Luna (piano y voz) y Laia Fortià (batería y voz) junto a Anaïs Vila (guitarra y voz) y Magalí Datzira (bajo eléctrico y voz) que tiene como finalidad unir talento femenino forjado dentro del panorama musical catalán actual. Juntas consiguen un sonido personal y característico que nos transporta dentro del universo musical de estas mujeres creadoras donde el elemento unificador de las canciones es la suma de las voces y el tejido sonoro que se crea al entrelazarlas con los diferentes instrumentos.