Mesa para 2 (assaig obert el proper diumenge 27 d’abril a les 13h a la plaça major de Tàrrega)

Sergi Estebanell se submergeix en la poesia de la vida de carrer en el seu nou espectacle Mesa para 2

co.LABse està realitzant una residència artística dins el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega per completar el procés de producció d’aquest últim espectacle que oferirà un assaig obert el proper diumenge d’abril

firatarrega_suport_creacio

Mesa para 2 de la companyia co.LABse

Diumenge 27 d’abril a les 13h

Plaça Major · Tàrrega

co.LABse, companyia en residència dins del Programa Suport a la Creació de FiraTàrrega ha començat a treballar en seu nou espectacle Mesa para 2. La companyia, liderada per Sergi Estebanell, completa aquests dies a Tàrrega el procés de producció del muntatge que es submergeix en la poesia i el detall de la vida del carrer.

Mesa para 2 és una vivència teatral i culinària esbojarrada que es podrà veure en assaig obert el proper diumenge 27 d’abril a les 13h a la plaça major de Tàrrega. L’espectacle, de caràcter coral i coreogràfic, és apte per a tots els públics i utilitza els espais íntims, la bogeria i la improvisació que sorgeix jugant en la via pública. Espectacle coproduït per FiraTàrrega, Festival Internacional de Vila-real, Festival Mirabilia (Itàlia) i Escena Poblenou.