Per SANT JORDI, la floristeria BOSSVI presenta una ROSA ETERNA, ideal per a “mostres d’AMOR sense dates de caducitat” (23 d´abril)

BOSSVI també cedirà un estand de roses solidàries a l’Obra Social Sant Joan de Déu

images

Per SANT JORDI, la floristeria BOSSVI presenta una ROSA ETERNA, ideal per a “mostres d’AMOR sense dates de caducitat”

Us informem que, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el demà dimarts 23 d’abril, la floristeria BOSSVI (c/. París, 172 de Barcelona) presentarà una edició limitada de ROSA ETERNA, un regal ideal per a “mostres d’AMOR sense data de caducitat”.

Segons, Enric Bosser, director de BOSSVI i creador d’aquesta “ROSA ETERNA”, una flor natural liofilitzada i col·locada en una soliflor sobre una base de fusta, “l’objectiu és que els nostres clients puguin adquirir una rosa d’aspecte totalment natural però que, en realitat, és imperible, per situar-la en la mateixa esperança de vida que el llibre a l’hora de regalar-la amb amor infinit als seus éssers estimats”.

D’altra banda, també per Sant Jordi, BOSSVI cedirà a la Rambla Catalunya, 62 un estand ple de roses solidàries a l’Obra Social Sant Joan de Déu, el benefici del qual anirà íntegrament destinat a la investigació en matèria de malalties greus de neonats i nens prematurs per part del Grup d’Investigació del Servei de Neonatologia de l’Hospital Sant Joan de Déu.

A la Unitat Neonatal de l’Hospital Sant Joan de Déu, ingressen cada any uns 700 neonats amb problemes greus de salut, com la prematuritat extrema, les anomalies congènites i les complicacions neurològiques. Davant d’aquest panorama, la investigació és fonamental per millorar la salut d’aquests petits pacients i ajudar-los a arribar el més sans possible a la seva vida adulta.