MiraMundo i Tricia Evy concerts destacats de la sala Jamboree al juny

JAMBOREE 

MIRAMUNDO PRESENTA «SOFÁ»
DISSABTE 1 DE JUNY

TRICIA EVY
DIVENDRES 28 I DISSABTE 29 DE JUNY

La proposta multicultural de MiraMundo i la veu caribenya de Tricia Evy destacats de la programació de juny a la sala Jamboree

El dissabte 1 de juny la sala Jamboree rep la visita de MiraMundo, una banda cosmopolita com Barcelona, que uneix intèrprets de diferents indrets per tal de crear una música lliure d’etiquetes i capaç de traspassar fronteres. Una proposta multicultural que barreja diversos estils, amb ritmes, melodies i harmonies poderoses.

El divendres 28 i el dissabte 29 de juny la sala Jamboree torna a rebre la caribenya resident a París Tricia Evy, una de les cantants més originals i brillants de les noves fornades de l’escena del jazz vocal.

Dissabte 1 de juny a les 20h i 22h · Tickets: 15 €
MIRAMUNDO PRESENTA «SOFÁ»

Luiz Murá guitarra, txarango,viola caipira i veu, Agostino Aragno violí i veu, Marina Curbelo percussió i veu, Isis Alegría percussió i veu, Ernesto Vargas contrabaix i veu

Barcelona és una ciutat oberta, un punt de trobada de músics procedents d’Europa, Àfrica, Àsia i l’Amèrica Llatina amb un nexe en comú: compartir influències i cultures a la recerca d’una música que representi el caràcter mestís de la capital catalana. MiraMundo és un bon exemple d’aquest tarannà cosmopolita: uneix a intèrprets de diferents indrets amb l’ànim de crear una música lliure d’etiquetes, que traspassi fronteres.

MiraMundo és una proposta multicultural que parla d’històries de vida, d’amor, de viatges o de sentiments, a partir de la barreja de diversos estils: bossa nova, mariatxi, samba, cançó italiana, ritmes africans i melodies asiàtiques. Tot plegat, assaonat amb un bon ventall de ritmes, melodies i harmonies poderoses. L’objectiu?: “connectar cultures que semblin distants,” diuen.

MIRAMUNDO – VÍDEO

Divendres 28 i dissabte 29 de juny a les 20h i 22h · Tickets: 20 €
TRICIA EVY

Tricia Evy veu, Joan Monné piano, Ignasi González contrabaix, Roger Gutiérrez bateria  

Nascuda a l’illa de Guadalupe, Tricia Evy és una de les cantants més originals i brillants de les noves fornades de l’escena del jazz vocal. Evy va desenvolupar la seva passió pel cant de ben jove, després de descobrir a artistes com ara Georges Brassens, Patrick Saint Eloi i Al Lirvat. Va decidir ser músic de jazz després d’escoltar a Ella Fitzgerald, Billie Holiday i Louis Arsmstrong i es va establir a París.

Des de la capital francesa, Tricia Evy s’ha guanyat a pols el respecte i l’admiració dels cercles jazzístics més exigents. Avui és una de les veus més sol·licitades, una cantant que ha actuat en festivals com els de Montreux, Marciac, Vienne o el club parisenc Duc de Lombards.

En aquesta nova visita al Jamboree, Evy comptarà amb el pianista David Fackeure, integrant del seu nou quartet, i amb el contrabaixista Ignasi González. Plegats oferiran un repertori farcit de composicions originals, estàndards de jazz i peces de la tradició antillana. El jazz adquireix un sabor caribeny realment original a les mans de Tricia Evy. Tota una descoberta.

TRICIA EVY – VÍDEO

Aquí podeu consultar tota la programació de juny:
PROGRAMACIÓ DE JUNY – JAMBOREE
JAMBOREE JAZZ
PROGRAMACIÓ JUNY

DIVENDRES 1 DE JUNY, 20h i 22h
MIRAMUNDO PRESENTA «SOFÁ» 

DIVENDRES 28 I DISSABTE 29 DE JUNY, 20h i 22h
TRICIA EVY