ActividadesActualidad

Monumental Club omplirà de música en directe, Djs, market, gastronomia i tallers infantils La Monumental de Barcelona (28 i 29 d´octubre)

 

Monumental Club és la nova proposta d’oci i cultura que reunirà, durant un cap de setmana al mes, música en directe, Djs, market, gastronomia i activitats infantils en un espai emblemàtic i únic de la ciutat comtal: La Monumental.

En la seva primera edició, que tindrà lloc els propers dies 28 i 29 d’octubre, Monumental Club comptarà amb artistes destacats com Delafé i Bigott. Completen el cartell propostes com Miqui Puig, Bearoid, Raver Jewish, Ari Up, Lessus i The Man Who Sold The World.

A la programació musical se li suma també un market replet de moda i complements, firmes joves, objectes reciclables i alternatius, idees innovadores, productes de disseny i handmade, joieria i bijuteria, així com el millor street food de Barcelona.

Per als més petits, minimúsica portarà el taller de composició musical «Toc and Roll» i el taller «miniHort urbà» per crear un hort ecològic.

El proper 28 i 29 d’octubre tindrà lloc la primera edició de Monumental Club, una nova proposta d’ oci que omplirà de música en directe, Djs, market i gastronomia La Monumental de Barcelona.

Aquesta nova iniciativa oferirà una gran varietat de propostes de qualitat, sent el pla ideal de cap de setmana per a tot tipus de públics i per a tota la familia.

Els més petits podran gaudir d’activitats de la mà de minimúsica, com el taller de composició musical «Toc and Roll», en el que podran compondre les seves primeres cançons i el taller «miniHort urbà», en el que dissenyaran i crearan un hort ecològic en miniatura que es podran endur a casa.

El mercat de Monumental Club aglutinarà moda i complements, signatures joves, objectes reciclables i alternatius, idees innovadores, productes de disseny i handmade, joieria i bijuteria; tot a un preu assequible. La gastronomia també estarà present amb una extensa varietat de plats d’ street foodun recorregut gastronòmic per diferents parts del món, sense oblidar-nos de propostes locals i de cuina ecológica.

Una infinitat de propostes que pretenen convertir Monumental Club en una cita ineludible per als apassionats de la música, moda, handmade i la cuina de carrer més innovadora.

Reivindicació d’ un espai únic i emblemàtic 

Amb la celebració de Monumental Club, l’organització pretén reivindicar de nou l’ ús d’un espai únic i emblemàtic de la ciutat com és La Monumental. L’emplaçament de la qual era la plaça de toros de Barcelona «és un espai magnífic, amb molt encant, bona ubicació i grans possibilitats», asseguren. A més d’esdeveniments taurins, La Monumental ha estat escenari d’un gran nombre d’ actuacions musicals com els concerts històrics de The Beatles o The Rolling Stones, actes polítics i espectacles de circ.

LA PROGRAMACIÓ MUSICAL DE MONUMENTAL CLUB
La música serà la clara protagonista a Monumental Club i la que, segons els organitzadors, «marca la diferència amb altres propostes similars». La primera edició comptarà amb una programació que combina propostes de música en directe amb sessions de dj de diferents estils.

Els plats forts del cartell seran Delafé, projecte d’ Oscar D’ Aniello que pujarà a l’escenari de la Monumental per presentar el seu primer disc en solitari «La força irresistible»; i el saragossà Bigott, que portarà la seva joia més recent «My friends are dead», on ratifica el seu talent en fabricar himnes inmediats i addictius.

També comptaran amb Miqui Puig, que oferirà una de les seves mítiques sessions repletes de pop, soul i funk; el dj italià Raver Jewish, que farà una sessió única mitjançant diferents estils com funk, house i electro; i Ari Up, alter ego de la periodista Ariana Díaz Celma.

A més, tindran lloc les actuacions del grup Bearoid, amb el seu pop electrònic, melòdic, bailable, amb tints de soul i house clàssic; The Man Who Sold The World, banda tribut a David Bowie liderada pel músic Josep Xortó i Lessus, amb la seva proposta barreja del groove, el soul i els beats més electrizants.

ef711083-c419-42b6-bdf3-53002acb55ee

MONUMENTAL CLUB
28 i 29 d’octubreLA MONUMENTAL – BARCELONA
Gran Via de Les Corts Catalanes 749

HORARI: DE 12:00 a 22:00
PREU: 2€ i a partir de les 17:00 3€

MÉS INFORMACIÓ:
www.monumental-club.com/