ActividadesActualidad

Propers ECO Market Catalunya al Pedralbes Centre 20 i 21 d´octubre

L’ECO Market Catalunya torna al PEDRALBES CENTRE

Amb els objectius de contribuir a la millora del Mediambient amb l’acte de compravenda de productes i serveis ecològics us convidem a participar en el segón ECO Market Catalunya que farem al PEDRALBES CENTRE de l’Avinguda Diagonal, 609-615 de Barcelona el proper divendres 20 i dissabte 21 d’octubre de 10 a 21 hores i dir-vos que a partir d’aquesta data aquest market el celebrarem mensualment els tercers divendres i dissabte de cada mes. Així us convidem a participar també en les edicions que farem el 17 i 18 de novembre d’aquest any 2017.
Moltes ciutats i municipis acullen aquest tipus de mercats regularment. Un ECO Market és un esdeveniment a l’aire lliure (no sempre), a peu de carrer, urbà, per a tots els públics, i que reuneix a un grup nombrós de persones.
Un espai on trobareu diferentes seccions i activitats:
  • SALUT I TERÀPIES NATURALS
  • MODA SOSTENIBLE I COMPLEMENTS
  • BIOCONSTRUCCIÓ
  • ENERGIES RENOVABLES
  • CASA SANA I QUALITAT DE VIDA
  • HIGIENE I COSMÈTICA NATURAL
  • MÚSICA, PUBLICACIONS I ALTRES
  • ZONA INFANTIL
Un mercat en plena ciutat de Barcelona que mescla venedors i compradors intercanviant els seus interessos.
El PEDRALBES CENTRE continua així amb aquesta gran iniciativa ecològica i mediambiental on tothom pot participar, tant com a venedor o com a comprador, es tracta d’un esdeveniment obert a tots el públics, i sempre gratuït. L’única condició per a obtenir una plaça per a vendre és pagar una quota simbòlica, per a poder cobrir les despeses imprescindibles per a seguir celebrant aquest mercat de forma regular i sostenible.
A través de la web de l’Eco Market, www.ecomarket.cat, els venedors es podràn inscriure sol∙licitant una plaça, donant una prèvia explicació del que van a vendre, comprometent-se a vendre sempre productes i serveis naturals i ecològics.
Els participants, prèviament inscrits, han d’arribar una hora abans de començar l’esdeveniment per a muntar les seves parades. Ningú podrà participar al mercat si no ha sigut inscrit abans, els encarregats del mercat, rebràn als paradistes per a comprovar la seva identitat i poder-los atorgar una plaça reservada. Alhora, el personal de l’Eco Market donarà suport a qualsevol imprevist durant tot l’esdeveniment, i estarà allà fins l’hora de recollida, on també ajudaran a desmuntar i tancar el mercat a la seva hora.
Animeu-vos a participar en aquesta segona edició de l’ECO Market Catalunya al PEDRALBES CENTRE, una activitat basada en la sostenibilitat, la solidaritat, el consum responsable, el mediambient, la salut, el benestar i la qualitat de vida.
02