Morning Gloryville, una proposta matinera per carregar-se d’energia pel dia laboral (15 d´abril) Mercat de les Flors

Morning Gloryville, una proposta matinera per carregar-se d’energia pel dia laboral

Morning-Gloyville_790x490-790x490

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Morning Gloryville és un moviment que proposa una rave a primera hora del matí per a tothom, principalment per a les persones que busquen una manera saludable i energètica de començar un dia laboral. La proposta és ballar amb música electrònica i gaudir de la creació artística i la salut.

Així, el proper dimecres 15 d’abril la festa s’iniciarà amb música electritzant, balls desinhibidors, esmorzars exquisits i massatges. El moviment el va fer néixer el Morning Gloryville l’any 2013 a Londres i ja ha tingut lloc a Nova York, París, San Francisco, Dublín, Amsterdam, Tokio, Sydney i Montreal. I aquesta serà la quarta edició a la ciutat de Barcelona i la primera al Mercat de les Flors.

De 6:30 a 10:30h del matí -inclòs en el preu de l’entrada- podrem gaudir de la música de Djs internacionals i locals, de diferents tipus de massatges (amb 6 massatgistes de tècniques diverses), sessions de ioga dinàmic, la consulta de la Dra. Amor (sobre temes del cor), intervencions artístiques, ballarins i una pista de ball; l’objectiu del Morning Gloryville és despertar el cos i l’ànima i tenir un dia pletòric!

Indicat per a tots els públics, els organitzadors del Morning Gloryville defensen el ball com el millor exercici físic per excel·lència i en concret el ball de lliure improvisació, perquè desperta el cos, la ment i la creativitat. S’hi pot arribar en qualsevol moment entre les 6:30h i les 10:30h però recomanen estar-s’hi com a mínim 1 hora.

És una proposta lúdica per a tothom sense begudes alcohòliques.

Més informació http://mercatflors.cat/activitat/morning-gloryville/