Mostra de pessebres vivents al Poble Espanyol (els dies 21, 22, 28 de desembre i 4 de gener)

pessebrevivent_g

Poble Espanyol de Montjuïc
Del 21/12/2013 al 04/01/2014
Adreça: Av Francesc Ferrer Guàrdia, 13

Exposicions. Els dies 21, 22, 28 de desembre i 4 de gener el Poble Espanyol alberga una Mostra de Pessebres Vivents.

Els dies 21, 22, 28 de desembre i 4 de gener al Poble Espanyol qui ho vulgui podrà gaudir d’una Mostra de Pessebres Vivents única a Barcelona que compta amb la col·laboració de l’Associació de Pessebres Vivents de Catalunya.

Durant cada una d’aquestes dates, un poble de Catalunya oferirà el seu pessebre vivent, amb la participació d’adults, joves i nens: Linyola (Pla d’Urgell), Prats de Rei (Anoia), Jesús (a Tortosa, comarca del Baix Ebre) i Sant Feliu del Racó (Vallès Occidental), respectivament.

Les representacions teatralitzades de cada un dels pessebres es faran al matí i a la tarda: entre les 12 i les 14, i entre les 16 i les 18 hores.

Les places, carrers i carrerons del Poble Espanyol es convertiran, durant les dates indicades, en un veritable pessebre que tot el públic de Barcelona i Catalunya podrà viure de primera mà. Agrupacions ja consolidades oferiran a petits i grans l´oportunitat de gaudir d´un entranyable espectacle únic a Barcelona: les escenes religioses i paganes més populars del pessebre, amb actors i actrius de carn i ossos que encarnaran personatges bíblics i antics artesans, de vegades utilitzant la paraula i la música com a recursos addicionals.

21 de desembre: Linyola (Pla d’Urgell)
22 de desembre: Prats del Rei (Anoia)
28 de desembre: Jesús (Tortosa) (Baix Ebre)
4 de gener: Sant Feliu del Racó (Vallès Occidental)