Muñeca de porcela (divendres 09 febrer 2018) Teatre-Auditori Sant Cugat

 

Muñeca de porcelana

De David Mamet

 

phpThumb_generated_thumbnail

 

divendres 09 febrer 2018
21:00h
Durada: 1 hora i 30 minuts

 

Descripció

La catorzena obra teatral de David Mamet, protagonitzada pel gran José Sacristán.

Muñeca de porcelana és la primera producció que es fa al món després de l’estrena que, el 4 de desembre de 2015, es va fer al Gerald Schoenfeld Theatre de Broadway de l’obra original, China Doll, protagonitzada per Al Pacino, i que l’autor David Mamet va escriure especialment per a ell. En aquesta ocasió, la versió espanyola la dirigeix Juan Carlos Rubio i l’actor protagonista és José Sacristán, acompanyat de Javier Godino.

Els poderosos estan lliures de retre comptes pels seus actes? Existeix una elit que mou els fils amb capacitat per variar el rumb dels esdeveniments amb tan sols una trucada telefònica? Mamet ha creat una intensa i emocionant estructura teatral de ritme vibrant que barreja temes recurrents de l’autor, com el poder de la política, l’economia i els mitjans de comunicació, amb altres de nous com la lleialtat i les dificultats de l’ésser humà per trencar amb el seu passat.

Una espiral de successos que, en menys de 24 hores, modificaran el destí dels seus protagonistes i la nostra visió de la cara oculta dels amos del món.

Fitxa artística

Autor
David Mamet

Versió
Bernabé Rico

Direcció
Juan Carlos Rubio

Intèrprets
José Sacristán
Javier Godino

Producció
TalyCual i Bravo Teatro