“Tres anys després del seu últim treball, tornen Els Amics de les Arts amb un nou disc, dotze noves cançons amb les quals podrem cantar i ballar.” Teatre-Auditori Sant Cugat (8 de feber)

 

Descripció

NOVA DATA!
El concert previst el dia 21 de desembre se celebrarà el 8 de febrer del 2018.
COMPRAR ENTRADES

dijous 08 febrer 201821:00h
Durada: 1 hora i 30 minutsPreu general: 32 €
Menors 20 anys: 22 €
Menors 29 anys: 26 €
Majors 65 anys : 29 €
Grups: 26 €
Ta!Amf8: 16 €

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Tres anys després del seu últim treball, tornen Els Amics de les Arts  amb un nou disc, dotze noves cançons amb les quals podrem cantar i ballar.”

Pop, optimisme i un cru sentit de l’humor. Això traspua Un estrany poder, el quart àlbum d’estudi d’ Els Amics de les Arts  que, en aquest nou treball, puja un esglaó essencial de la seva imparable carrera.

Dotze cançons que destaquen pels seus arranjaments electrònics.  Els Amics, han comptat amb Tony Doogan, un dels productors clau de la música pop independent a escala internacional de les últimes dècades, en la producció, enregistrament i mescla del disc. Doogan ha estat el responsable sonor de grans noms de la música com Belle SebastianMogwaiDavid ByrneTeenage Fan ClubSnow Patrol Super Furry Animals.

Fitxa artística

Joan Enric Barceló, veus i guitarra
Eduard Costa, veus, moog, xilòfon i melòdica
Ferran Piqué, veus, guitarra i bases
Dani Alegret, veus i piano
Pol Cruells, baix
Ramon Aragall, bateria

www.elsamicsdelesarts.cat
@amicsdelesarts

Informació per als que han comprat les entrades del 21 de desembre:

Amb la mateixa entrada numerada que teniu podeu assistir al concert del 8 de febrer.
En el cas que no pugueu venir heu de sol·licitar la devolució de l’entrada abans del 31 de desembre per correu electrònic: teatre-auditori@santcugat.cat

  • Entrades comprades per internet: Seran retornades automàticament i l’import reintegrat a la targeta amb la qual van ser adquirides.
  • Entrades comprades a la taquilla: Podreu passar per la taquilla del Teatre-Auditori, en horari habitual de venda, per recollir l’import de les vostres entrades.