Neix “Dimecres al cine”, amb preus especials durant tres mesos

cartel_miercoles-de-cine1

Aquesta nova iniciativa pretén fomentar l’assistència a les sales de cinema, mitjançant preus populars a partir dels 3,90 euros

La bona acollida que va tenir el passat mes d’octubre la darrera edició de la Festa del Cine ha propiciat el naixement de Dimecres al cine. Una iniciativa que permet als espectadors anar a qualsevol de les sales adherides a la promoció i a totes les pel·lícules de la cartellera, a un preu especial, tots els dimecres no festius entre els dies 15 de gener i 15 d’abril.

Les sales adherides voluntàriament a la promoció, doncs, ofereixen als espectadors, de forma lliure i individual, un preu especial molt atractiu per als consumidors, convertint els dimecres en un dia de referència per gaudir de les pel·lícules en pantalla gran. Els preus, a Barcelona, oscil·laran entre els 3,90 euros (en sales i cadenes d’exhibició com Cinesa, Yelmo, Renoir o Grup Balañá) i els 4 que han establert altres cinemes com els Verdi o els Méliès.

Amb aquesta nova iniciativa es pretén arribar a un públic que, durant la darrera edició de la Festa del Cine (que va incrementar en un 663% l’assistència a les sales) va demostrar tenir ganes de consumir cinema en pantalla gran i, a la vegada, ser molt sensible amb el preu de l’entrada, degut als nous costums de consum audiovisual. Al mateix temps, la pròpia Festa del Cine passarà a ser semestral.