NEU FOSA (de l’1 al 17 d’abril del 2016) Sala Palau i Fabre de La Seca – Espai Brossa

3d9fe80c-1c63-4205-8c41-80882b70f1d2NEU FOSA

Autor: Toni-Lluís Reyes
Direcció: Col·lectiva
Repartiment: Miquel Gelabert, Eva Barceló i Toni-Lluís Reyes
Disseny gràfic i espai escènic: Antoni Valls

de l’1 al 17 d’abril del 2016

Un matrimoni. Dues ombres: una fa temps que els acompanya,
l’altra apareix sense avisar

SINOPSI
Un matrimoni ha quedat incomunicat, en una caseta mallorquina de la serra de Tramuntana, a causa d’una gran nevada que ha afectat totes les illes i part de la Península. Els acompanya una xemeneia i el so de la ràdio. I dues ombres: una que les ha acompanyat i perseguit durant anys. L’altra agafarà forma d’estrany en un moment de la nit: un jove periodista i escriptor que ha quedat aturat enmig de la neu. Silencis, ombres, records, mentides, veritats, confessions, aïllaments, unions… però finalment, neu fosa.

La Seca Espai Brosa presenta Neu Fosa, una obra de Toni-Lluís Reyes, conegut actor per sèries com «La Riera» que ara enceta la seva faceta de dramaturg després d’haver participat en nombrosos projectes de teatre i televisió com actor. Amb una direcció col·lectiva, el muntatge està protagonitzat pel Miquel Gelabert i l’Eva Barceló, juntament amb el mateix Toni-Lluís Reyes. De l’1 al 17 d’abril ens endinsarem en aquest món de silencis i d’ombres. Divendres i dissabte a les 21.30h i diumenge a les 19.30h.

NEU FOSA a la sala Palau i Fabre de La Seca – Espai Brossa el divendres 1 d’abril a les 21:30h., i estarà en cartell fins al 17 d’abril de 2016.