Niña Pastori, Nacho Vegas, Los Secretos i Joan Miquel Oliver, primers concerts del del 17 Banc Sabadell Festival ( a partir del 18 de gener)

cabecera-web-ok-2_0Niña Pastori, Nacho Vegas, Los Secretos i Joan Miquel Oliver, primers concerts del 17 Banc Sabadell Festival Mil·lenni pel 2016

 

El 18 de gener el flamenc torna al festival amb l’actuació de Niña Pastori qui – després de triomfar l’any passat amb el seu espectacle “Lo que quiere el alma”, centrat a les arrels del cante- estrena a L’Auditori el seu nou disc “Ámame como soy” amb el qual s’endinsa a les músiques llatines de la mà de Rubén Blades i Juan Luis Guerra. Ho farà acoompanyada de piano de cua, contrabaix i , com sempre, de guitarres i cajones que reivindican la seva essència flamenca.

Nacho Vegas presentarà el seu últim disc “Resituación” el 21 de gener al Palau de la Música. Per a destacar el seu disc més conscienciat el cantautor asturià comptarà amb la presència destacada del cor de veus mixtes Coru Internacional Antifascista Al Altu La Lleva que també ha participat en la gravació del seu nou EP. A més a més tampoc faltaran els seus clàssics, cançons que l’han convertit en un emblema més enllà de l’escena alternativa com “El hombre que casi conoció a Michi Panero”, “Cómo hacer crac”, “La gran broma final”…

El 26 de gener a L’Auditori, Los Secretos oferiran un concert simfònic acompanyats per la JOIC (Jove Orquesta InterComarcal) per a oferir els seus grans èxits pop, cançons que han perdurat en el temps i que van ser far de la ‘movida’ a principis dels vuitanta.

Otro tótem del pop catalán, o mejor, mallorquín, es Joan Miquel Oliver que, tras la separación de Antònia Font, sigue manteniendo bien alto el listón de la creatividad tal como evidencia su último disco “Pegasus” en el que sin perder un ápice de su galáctico talento se muestra más recogido. Lo mostrará en el Apolo el 4 de febrero en formato de aforo sentado.

Un altre tòtem del pop català, o millor, mallorquí, és Joan Miquel Oliver que, després de la separació d’Antònia Font, segueix mantenint ben alt el llistó de la creativitat tai i com evidencia el seu darrer disc “Pegasus” al qual sense perdre un àpex del seu galàctic talent, es mostra més recollit. El presentarà a l’Apolo el 4 de febrer en format d’aforament assegut.