Nit de musicals: Swing Broadway (26 de juliol)

 

Nit de musicals: Swing Broadway

                   

13082688_10154070495252226_202250038979007005_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Barcelona Jazz Orchestra / Paco Mir

Després d’omplir el Teatre Grec en l’edició de 2015, torna al festival per tercer any consecutiu la gran cita estiuenca amb el teatre musical, enguany a ritme de swing i a partir d’una història creada i dirigida per Paco Mir.

Música

Data
26/07
Espai
Horari
22 h
 
El públic barceloní té fam de teatre musical i la prova és una Nit de musicals que va néixer el 2014 i que, després d’haver obtingut una resposta excepcional del públic, torna ara convertida en una cita ineludible del festival. Un any més, l’espectacle té una personalitat pròpia que en aquesta edició marca Paco Mir, un home de teatre especialment conegut per la seva feina amb Tricicle però que també treballa en solitari i que, al Grec, ja ha dirigit en els últims anys muntatges com El sopar dels idiotes (1998) o La banqueta (2013). La revista Teatralnet organitza una vetllada que fondrà veu i coreografies i que promet emocionar els espectadors i espectadores amb un repertori format per temes coneguts de musicals nord-americans com Gypsy, Guys and Dolls, Victor Victòria o Kiss me Kate, entre d’altres. Els interpreta la big band Barcelona Jazz Orquestra, que farà sonar els temes cantats per una tria excepcional d’intèrprets i ballats per una companyia de ball especialment creada per a l’ocasió. Nit de teatre i música amb tot el swing de Broadway. Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona i Teatralnet Produccions.  Amb el patrocini de Renault

 
 

Direcció i dramatúrgia
Paco Mir
Interpretació
Ivan Labanda, Mercè Martínez, Marta Ribera, Xavier Duch i d’altres per determinar. Amb la col∙laboració de la Companyia Bratislava (Anna Arena, Laura Pau, Mònica Portillo i Albert Ruiz).
Ballarins
per determinar
Direcció musical
Andreu Gallén
Interpretació musical
Barcelona Jazz Orchestra
Direcció de la Barcelona Jazz Orquestra
Dani Alonso
Escenografia i vestuari
Marc Udina
Coreografia
Maria Bossy
Orquestració
Jordi Cornudella
Traducció de les cançons
David Pintó
Disseny d’il·luminació
Ignasi Morros
Disseny de so / concepció sonora
Joan Gil
Direcció tècnica
Joan Segura
Caracterització
Toni Santos
Producció executiva
Teatralnet Produccions
Producció
Albert Miret
Disseny del cartell
Franbkie de Leonardis
Fotografia
David Ruano
Comunicació
Carmen Vicente
Xarxes socials i enregistraments en vídeo
Ángeles Castuera i Albert Martí (Teatralnet Multimèdia)