Es busquen ballarins i cantants per a la «Nit de Musicals» del Grec 2016

Es busquen ballarins i cantants per a la «Nit de Musicals» del Grec 2016

daniel_angles

 

 

 

 

Teniu bona veu o bones cames i sabeu ballar i cantar com uns professionals? Doncs els organitzadors de la Nit de Musicals del Grec 2016 us estan buscant!

La Nit de Musicals celebrarà enguany la tercera edició, una proposta que s’ha anat fent més i més popular i que omple el Teatre Grec de Montjuïc dels temes més coneguts de la història del teatre musical.  

Per tal d’organitzar l’edició d’enguany, els organitzadors (la revista online Teatral.net) estan buscant ballarins i ballarines professionals que tinguin una tècnica avançada de claqué i de  jazz i que, a més, disposin d’una bona base de clàssic. Haurien de tenir unes edats compreses entre els 18 i els 40 anys.

A més, els organitzadors de la Nit de musicals busquen també cantants professionals de tots dos sexes que també tinguin tècnica per ballar claqué, jazz i musical.

Si esteu interessats en la proposta, heu d’escriure un missatge amb l’assumpte «Ballarí» i/o «Cantant» a casting@teatral.net incloent un currículum vitae i una fotografia de cos sencer, abans del 15 d’abril. Es valorarà especialment l’experiència professional 

Si opteu a les places de cantants i us convoquen al càsting, us faran arribar material per tal que pugueu preparar l’audició.