Noa, Love Medicine (22 de maig) Teatre-Auditori Sant Cugat

archivo1-espectacles-356

 

 

 

 

Noa

Love Medicine

Data
divendres 22 de maig . 21:00 h

Teatre Auditori Sant Cugat

Més informació aquí http://tasantcugat.cat/programacio/index.php?id=356&categoria=1

 

“Serà la segona vegada que podrem gaudir d’aquesta veu extraordinària a Sant Cugat, una artista que transmet emoció i intel·ligència en cada una de les cançons que interpreta.”

Achinoam Nini, àlies NOA, és l’artista israeliana internacionalment més reconeguda, tant per les seves actuacions en directe com pels seus enregistraments. Nascuda a Tel Aviv el 1969, va viure a Nova York des dels 2 anys fins que va tornar a Israel als 17. Entre les seves influències més notables figuren Paul Simon, Joni Mitchell i Leonard Cohen. Aquestes sensibilitats musicals i líriques, combinades amb les seves arrels iemenites i els antecedents del seu col·laborador Gil Dor en el jazz, el rock i la música clàssica, han fet que la seva proposta artística sigui indiscutiblement única.

D’ençà que va omplir el Teatre-Auditori al novembre de 2009,com a part de la gira internacional de Genes & Jeans, NOA no havia tornat a editar cap disc d’estudi. Avui presentarem el seu molt esperat nou treball Love Medicine (Medicina d’Amor), inspirat en “les qualitats curatives de la música i la seva capacitat d’evocar la contemplació, la compassió, l’acceptació i l’emoció infinita”, en el qual han col·laborat artistes tan cabdals com Gilberto Gil, Pat Metheny i Joaquín Sabina.

Noa, veu i percussió
Gil Dor, guitarra
Gadi Seri, percussió
Adam Ben Ezra, contrabaix