XXI Edició de Lost&Found Market (21 de juny) Plaça del Mar, Barceloneta

21 DE JUNY @ PLAÇA DEL MAR (BARCELONETA)

f49e95bf7ae4a4a423b14fffeb31b6fa52123401

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saps que ha arribat l’estiu quan els dilluns resulten més suportables, pots improvisar un pícnic al parc o els diumenges equivalen a una terrassa i un vermut. Aquest cop, a més, l’estiu arriba de la mà de la XXI Edició de Lost&Found Market.

Dóna al bon temps la bona cara que es mereix assistint a la primera edició d’estiu de Lost&Found Market. Perquè sabem que el teu armari demana a crits una camisa tropical, la paret blanca de la teva habitació un bonic rellotge, i la teva terrassa mobles per donar la benvinguda a les pròximes barbacoes.

Així que ja ho saps: reserva’t el 21 de juny per gaudir del plaer de caminar entre objectes antics, bells, estranys, particulars i amb molta història a la platja de la Barceloneta, sempre amb una cervesa a la mà i el ritme de els 2ndHandDeejays de fons.

Però si el que vols és vendre els teus objectes més preuats, entra del 18 al 25 de maig a http://lostfoundmarket.com i inscriu-te per obtar a tenir una teva parada.

Al cap d’una estona rebràs a la teva safata d’entrada un número per al sorteig davant notari que durem a terme per adjudicar les parades de venda. El 25 de maig publicarem els números guanyadors al Facebook. Llegeix aquí més detalls sobre com funciona aquest procés.

Lost&Found Market

On: Platja de la Barceloneta, Barcelona.

Quan: 21 juny 2015

Horari: 11h a 20h

Entrada públic gratuïta.

Espai d’exposició 40€.

Event Facebook Barcelona: https://www.facebook.com/events/1549523365294456/

[CAST]

21 DE JUNIO PLAZA DEL MAR (BARCELONETA)

Sabes que ha llegado el verano cuando los lunes resultan más soportables, puedes improvisar un picnic en el parque o los domingos equivalen a una terraza y un vermut. Esta vez, además, el verano llega de la mano de la XXI Edición de Lost&Found Market.

Dale al buen tiempo la buena cara que se merece asistiendo a la primera edición de verano de Lost&Found Market. Porque sabemos que tu armario pide a gritos una camisa tropical, la pared blanca de tu habitación un bonito reloj y tu terraza, muebles para dar la bienvenida a las barbacoas venideras.

Así que ponte manos a la obra: resérvate el 21 de junio para disfrutar del placer de caminar entre objetos antiguos, bellos, extraños, particulares y con mucha historia en la Playa de la Barceloneta, siempre con tu cerveza en la mano y el ritmo de los 2ndHandDeejays de fondo.

Pero si tú lo que quieres es vender tus objetos más preciados, entra del 18 al 25 de mayo en http://lostfoundmarket.com e inscríbete para optar a tener tu parada.

Al cabo de un rato recibirás en tu bandeja de entrada un número para el sorteo ante notario que llevaremos a cabo para adjudicar las paradas de venta. El 25 de mayo publicaremos los números ganadores en Facebook. Lee aquí más detalles sobre cómo funciona este proceso.

¡

Lost&Found Market

Dónde: Plaza del Mar Barceloneta.

Cuando: 21 de junio de 2015

Horario: 11h a 20h

Entrada público gratuita.

Espacio de exposición 40€.

Evento Facebook Barcelona: https://www.facebook.com/events/1549523365294456/