Nomad Fashion Show és un esdeveniment creat per The Style Outlets i presentat per Martina Klein que se celebrarà a Barcelona els propers 21, 22 i 23 d’octubre a Valkiria Hub Space, carrer Pujades 126 (Poble Nou).

Què és el NOMAD?

 

cartel-nomad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La moda es caracteritza per la gran diversitat d’estils que impregna cada dissenyador a les seves creacions. No només etiquetem per estètica sinó que anem més enllà i agrupem la gent per costums, per inquietuds culturals i, sobretot, per estils de vida. Avui conviuen als carrers diferents tendències i estils de vida i això és el que trobarem a Nomad Fashion Show.  
Nomad Fashion Show és un esdeveniment creat per The Style Outlets i presentat per Martina Klein que se celebrarà a Barcelona els propers 21, 22 i 23 d’octubre a Valkiria Hub Space, carrer Pujades 126 (Poble Nou). Es tracta d’una trobada en la qual la moda i l’estil conviuran durant 3 dies, convertint-se en un punt de trobada de tendències a través dels continguts que s’han planificat. A més de The Style Outlets, hi participen altres collaboradors com Kia Motors, Grup Iberostar o Coca-Cola. 
Durant la trobada que organitza The Style Outlets es desenvoluparan nombroses activitats a càrrec de 10 de les millors blogueres i influenciadores espanyoles de moda del moment, entre les quals hi ha María León, Verónica Blume, Marta Michel o Clara Courel.

Més de 10 jornades gratuïtes sobre estil i tendències a través de diferents activitats i xerrades amb les millors blogueres i influenciadores de moda del moment. A més de The Style Outlets, hi participen altres col•laboradors com Kia Motors, Grup Iberostar o Coca-Cola. 

A més dels tallers que se celebraran a #NomadconStyle durant aquests tres dies, hi haurà diversos concerts de música amb Carlos Jean i Juan Zelada. A part, tots els assistents a la trobada podran gaudir d’una zona de relaxació i una altra zona de bellesa amb un espai de perruqueria i maquillatge. 

Nomad Fashion Show és una iniciativa promoguda per la inauguració de The Style Outlets a Viladecans, el primer centre outlet de NEINVER a Catalunya i el sisè d’Espanya amb 26.500 m2, que obrirà les portes el proper 27 d’octubre a Viladecans, al carrer de la Vila 90.  

Els establiments de moda, calçat, esport, complements i llar de The Style Outlets de Viladecans se sumen a l’oferta de restauració del centre, que comptarà amb cadenes com Santa Gloria, UDON o La Farinella, a més d’altres conceptes gastronòmics de qualitat. Completaran l’oferta diferents serveis addicionals per a les famílies, com zones de joc per als nens, serveis per a mascotes, pàrquing per a bicicletes o sala de lactància.