ActividadesActualidadExposiciones

Arriba una nova edició del 48 h Open House ( 22 i 23 d´octubre)

 

Arriba una nova edició del 48 h Open House
 
14600848_1176822615705688_7343119301287379968_n
 

 

 

 

Més d’un centenar d’edificis obren portes a la ciutadania

 

 

L’arquitectura està de festa. Arriba una nova edició del 48 h Open House, un esdeveniment singular que permetrà als habitants de Barcelona gaudir d’un cap de setmana on més d’un centenar d’edificis tindran les portes obertes. Ciutadans de tot tipus, aficionats a l’arquitectura o no, podran gaudir d’algunes de les construccions més carismàtiques, per reivindicar el patrimoni d’una ciutat plena de bona i exemplar arquitectura.

La mostra estarà dividida en tres seccions. Per una banda, l’Open Green, que agrupa espais que aposten per la sostenibilitat, com l’Hospital de Sant Pau o l’Espai René, un habitatge reformat basant-se en criteris ecològics i sostenibles. L‘Open Infraestructures serà la branca que s’encarregarà d’edificis i equipaments singulars com la Confraria de Pescadors de Barcelona o la xarxa de clavegueres de la ciutat. Finalment, l’Open Social ens mostrarà alternatives als habitatges tradicionals, amb la visita de construccions que de mica en mica han esdevingut referents dels manuals d’arquitectura.

A banda de les seccions específiques, al festival hi haurà espai també per a edificis ja clàssics de la mostra, indrets com la Casa Sayrach, el Cercle del Liceu, l’Arc del Triomf, els Pavellons Güell i la Font Màgica de Montjuïc, que generalment són impossibles de visitar la resta de l’any.

informació de l’acte