Nou espai cultural, UP ART BCN a la ciutat de Barcelona

Nou espai cultural, UP ART BCN a la ciutat de Barcelona.

Upart-1-1

 

 

 

 

 

Situat al carrer Boters, al vell mig de Barcelona, és espai de dinamització social i de difusió cultural, que inicia la seva tercera temporada i organitza activitats relacionades amb el món de l’art, l’actualitat que ens envolta i la ciutat de Barcelona. Està format per un equip multidisciplinar, encapçalat per Marta Forn, Anna Renau i Mireia Angerri, que programem les activitats amb l’objectiu d’oferir un punt de trobada, de generar debat i d’obrir-se a una mirada diferent del món. Programen diferents activitats al voltant d’un tema central, totes elles vinculades a la cultura i l’actualitat, per a grups de petit format d’unes 15 persones. Les activitats que desenvolupen abracen 7 àmbits que van des de l’art a la música clàssica, la literatura o la gastronomia:

 

· ART I UPART, una col·laboració amb la Galeria Artur Ramon Art i sobretot amb el galerista Artur Ramon Navarro. S’organitzen visites a les propostes expositives de la seva Galeria, visites a exposicions que es fan a Barcelona, o xerrades sobre les exposicions que es fan al món.

 

· LABERINT d’Idees, cursos que ens aproximen a una disciplina central des de temàtiques diverses.

 

· PERFILS/, tertúlia amb un convidat que comparteix idees i pensaments amb un grup reduït d’oients.

 

· CAFÈ LITERARI. Proposem una guia bàsica de lectures per tot l’any ( de fet són 6 lectures, 2 cada trimestre) i compartirem amb ella obres diverses per fomentar l’hàbit de la lectura i el diàleg.

 

· MÚSICA: Una aproximació al món de la música amb l’objectiu de gaudir d’una bona estona mentre s’aprofundeix el tema triat.

 

· GASTRONOMIA: Proposem descobrir el passat, el present i el futur de la gastronomia, en relació a les altres disciplines que es tracten durant el trimestre .

 

· CINEMA GOURMET: Projecció d’una pel·lícula que el nostre especialista en el tema ens comentarà, per acabar amb un pica-pica relacionat amb la pel·lícula i una tertúlia distesa.

 

Des de Culturae, el seu gabinet de premsa des d’aquest mes d’octubre, us farem arribar, de manera mensual, el calendari de les seves activitats i quan hi hagi alguna activitat destacada farem el recordatoris i accions adequades perquè esteu totalment informats, així com si vosaltres teniu cap necessitat (imatges de recurs, gravar alguna entrevista, etc) o us genera inquietud qualsevol aspecte, quedem a la vostra disposició per a facilitar-vos la possibilitat d’assistència o informació ampliada. Et facilito el web perquè pugui contemplar el meravellós espai per si és del vostre interès venir a visitar-lo. Estarem encantats d’ensenyar-vos-el: upartbcn.cat.

Una part molt important del seu negoci és el lloguer d’espai. El lloc té un encant especial per a realitzar esdeveniments de petit format.

Com a primera acció us volem informar que el proper dimecres 14 d’octubre a les 19.00 hores s’inicia la tercera edició del Laberint d’idees titulat BCN en 3 x3. Una aproximació a Barcelona en 3 moments i 3 formats diferents, dirigit per l’arquitecte Jaume Carné. El Laberint d’idees són uns cursos que ens aproximen a una disciplina central des de temàtiques diverses. Partint d’un argument central, i com passejant dins d’un laberint, es vol recórrer diferents camins per enriquir, d’una manera transversal i diferent, el tema escollit. Aquest curs, que es fa cada trimestre, és l’eix central al voltant del qual giren les altres disciplines que es programen. En aquesta ocasió l’eix central és Barcelona i combinarà les sessions teòriques amb passejades amb bicicleta per veure el directe allò que s’ha explicat.

 

 

 

 

El curs s’inicia el dimecres 14 d’octubre i finalitzarà el dimecres 20 de gener. Adjuntem la informació concreta del curs.

 

 

 

Més informació w w w . u p a r t b c n . c a t