NOVEMBRE 2022- ESTRANYS EN UN TREN i BOJA-Improrrogables al Teatre del Raval


Després de la gran acollida per part del públic d’ESTRANYS EN UN TREN, estrenada el passat 2 de setembre, una darrera pròrroga fins el 27 de novembre posarà el punt i final a les representacions d’aquest clàssic del gènere negre.

També prorroga funcions BOJA, l’espectacle unipersonal de la jove actriu MARIONA ESPLUGUES,  que romandrà en cartell fins el 17 de desembre.BOJA
Fins el 17 de desembre, dissabtes a les 21:30h
Preu: 20€ / Durada: 60 minuts / Recomanada a partir dels 12 anys / Idioma: Català i castellà  

SINOPSI
Què passa, realment, dins la consulta d’un psiquiatra? BOJA és un espectacle que retrata en primera persona l’experiència viscuda per l’actriu en els darrers 16 anys a consultes de diversos psiquiatres.
Què em passa? Què em passa? La Mariona fa anys que s’ho pregunta. Ningú es pot arribar a imaginar que les respostes a la seva pregunta poden arribar a ser tan inèdites com còmiques. Un espectacle sobre la recerca de la pròpia identitat i del sentit de la vida quan sembla que ja res té sentit.

FITXA ARTÍSTICA

Creació, direcció i interpretació: Mariona Esplugues
Ajudant de direcció, mirada externa i assessorament de producció: Andrea Castellanos


ESTRANYS EN UN TREN  
Fins el 27 de novembre. Dijous i divendres 20h, dissabtes i diumenges a les 18h / IMPRORROGABLE!
Preu: 24€  / Durada: 135 minuts (més un entreacte de 10 minuts)
Recomanada per a tots els públics / Idioma: Català

SINOPSI
En Bruno i en Guy són dos desconeguts que es troben per casualitat en el vagó-restaurant d’un tren. Allí inicien un diàleg que els porta a revelar qüestions personals que derivarà en un pacte sinistre. Aquest fet intranscendent, transforma la realitat, en un malson per un i en una obsessió per l’altre. Un crim perfecte, una coartada indestructible. Estranys en un tren és un thriller excels, en el qual no falten guspires d’humor i moments de gran tensió. És un intel·ligent treball de contrastos entre escenes oposades, en les quals no només es manté intacta la intriga, el suspens i la ironia del film de Hitchcock, sinó que s’aconsegueix exposar la veritable essència de la magnífica història de Patricia Highsmith, autora de la novel·la que dóna origen a la pel·lícula, que va ser censurada a Hitchcock pel seu contingut, per la qual cosa no es va poder veure en la seva versió original.

FITXA ARTÍSTICA

Adaptació teatral de CRAIG WARNER sobre la novel•la de PATRICIA HIGHSMITH
Intèrprets: XAVIER CARRERAS, JOSÉ BARÓN, LAURA SANCHO, CARLOS VICENTE, MERCÈ ROVIRA, RAMÓN BONVEHÍ
Direcció: EMPAR LÓPEZ
Traducció i adaptació: TAMAR AGUILAR
Ajudant de direcció: ALBERT LÓPEZ VIVANCOS

TEATRE DEL RAVAL- C/ Sant Antoni Abat 12 – 08001 BCN – 93-443.39.99
http://www.teatredelraval.com