OH, MAMI!, la comèdia més indie del moment arriba al Teatre Borràs a partir del 6 d’abril

OH, MAMI!,
la comèdia més indie del moment
arriba al Teatre Borràs a partir del 6 d’abril
amb Anna Barrachina, Jofre Borràs, Artur Busquets, Octavi Pujades, Betsy Turnez i Joana Vilapuig.

 

Una comèdia de Nico&Sunset escrita per Oriol Vila
Direcció: Raquel Salvador i Oriol Vila

 

c33b032a-e624-4606-b905-7e4a35f78438

 

Barcelona, febrer 2019. A partir del dissabte 6 d’abril, es podrà veure a l’escenari del Teatre Borràs, l’espectacle OH MAMI!; una comèdia de Nico&Sunset escrita per Oriol Vila, dirigida per Raquel  Salvador i el propi Oriol Vila, i protagonitzada per Anna BarrachinaJofre BorràsArtur BusquetsOctavi PujadesBetsy Turnez i Joana Vilapuig.

Tres amigues decideixen obrir una botiga de cup-cakes però la cosa no acaba de funcionar i una d´elles proposa ampliar el negoci oferint a les clientes massatges amb final feliç a la rebotiga del local… una mica com «Sweeney Todd» però amb un resultat gens truculent… Com us podeu imaginar, la comèdia amb els malentesos a ritme de vodevil modern, està ben servida!

Però a més d´una comèdia d´embolics i situacions divertides, OH MAMI! ens presenta un món de dones i d´homes a la recerca de l´identitat personal, de la felicitat i del plaer.

 

 

 

 

NICO&SUNSET PRODUCCIONS

 

són Oriol Vila i Raquel Salvador, dos actors de Barcelona que l’any 2010 decideixen donar junts el pas cap a la creació i es donen a conèixer amb Nico&Sunset, una websèrie rodada íntegrament amb un telèfon mòbil. Després de dedicar‐se a fer concerts com els personatges de la websèrie presenten Benjamin (2015) al Microteatro Barcelona. L’experiència és tan gratificant que repeteixen aviat amb Purpurina (2016) convertint‐se de moment, en el títol més taquiller d’aquesta sala. També participen com a autors i directors en el projecte teatral QUOD[ser] liderat per Betsy Túrnez amb la seva peça Let’s twist again (Villa MayFair, 2016) i també estrenen el seu divertiment Una historia muy negra al Palo Alto Market (2016).

Al 2016 participen a les jornades del Singlot Festival aconseguint que el seu projecte PARADISE fos el més votat pels professionals assistents. PARADISE es va estrenar el 2016 al Teatre Poliorama amb un gran èxit de públic i un 95% d’ocupació i va tornar a fer temporada el 2017.

 

La coneguda realitzadora LYONA signa el teaser de l’espectacle, i SUSI SWEET DRESS el vestuari.

 

Lyona és realitzadora i il·lustradora.
Va estudiar cinema en la ESCAC i es va especialitzar en direcció. Des de llavors ha realitzat més de vuitanta videoclips per a bandes com Love of LesbianAmaralCarlos SadnessSidonieLori MeyersZahara o The New Raemon, entre altres. Combina els videoclips amb la il·lustració, fins avui ha publicat 15 llibres, entre ells “Jo mataré monstres per tu” escrit per Santi Balmes.

 

SusiSweetdress és un innovador concepte de venda de vestits vintage, dissenys propis i complements.

 

Informació General: 

Durada: 1 h. 30 min.
 Estrena el 6 d´abril de 2019  
al TEATRE BORRÀS de Barcelona 

Entradas a www.grupbalana.com