ONYRIC Teatre Condal acull la reina del teatre musical: Kerry Ellis 8 d’octubre

ONYRIC Teatre Condal acull la reina del teatre musical: Kerry Ellis

1ae9833e-40b2-4eca-9cc2-2dd5daed8f96
  • La diva del teatre musical oferirà un únic concert el 8 d’octubre a les 20 h

  • Una ocasió única per gaudir dels grans èxits interpretats per la musa de Brian May (Queen)

El pròxim 8 d’octubre ONYRIC Teatre Condal acollirà el debut de la diva del teatre musicalKerry Ellis a l’Estat espanyol. L’estrella de Broadway i el West End, protagonista de musicals com Wicked, Cats, Les misérables, We will rock you, Oliver, Miss Saigon, entre d’altres; oferirà un únic concert en què repassarà els grans temes que l’han acompanyada al llarg de la seva carrera sobre els escenaris. Una ocasió excepcional per gaudir de la veu de la primera dama del teatre musical.
La musa de Brian May (guitarrista de Queen) és una actriu i cantant londinenca amb gran reconeixement internacional. Ellis ha estat guardonada amb diversos premis per les seves interpretacions al West End i a Broadway, com el premi WhatsOnStage per Wicked (2015) i perAnthems (2012).
Kerry Ellis cantant ‘Memory’ del musical Cats.
Kerry Ellis 
Va debutar al West End l’any 2002 interpretant el paper de la Meat a We Will Rock You, de Queen. Des de llavors, ha protagonitzat els musicals de més èxit a Londres i Nova York: Miss Saigon(2006), Les Misérables (2005), Wicked(2008), Oliver (2010) o Cats (2015), entre d’altres.
Més informació