ORSON SURT, PERSEGUIT PER UN ÓS (del 13 d´abril al 8 de maig) Teatre Gaudí

image002
ORSON SURT, PERSEGUIT PER UN ÓS
DEL 13 D’ABRIL AL 8 DE MAIG (2016)

Horari: Dijous 20:00h. Divendres i dissabte 21:30h. Diumenge 20:00h.
Preu: 20€. Espectacle en català. Durada: 90

ORSON SURT, PERSEGUIT PER UN ÓS
Un espectacle fraudulent
En el centenari del naixement d’Orson Welles (1915-1985)

Autor: Gerard Vàzquez
Direcció: Ramon Hernàndez i Gerard Vàzquez

Amb (per ordre alfabètic)
Oscar Bosch
Ramon Canals
Eduard Doncos
Xus Estruch
Toni Forteza
Ramon Hernàndez
Eva Lluch
Carles Pulido

Vestuari Teatre Gaudí – Veus Humanes Escenografia i il·luminació Dani Gener Muntatge musical Francesc Cutillas Producció Executiva Veus Humanes

Amb Orson surt, perseguit per un ós hem volgut commemorar el centenari del naixement d’Orson Welles (1915-1985), fent nostre un dels seus temes recurrents: allò que és fals, el frau, la impostura, l’engany com a font de valor artístic.
Sereu, doncs, enganyats, entabanats, ensarronats, tot i que amablement, això sí, i amb la pretensió d’entretenir-vos, que era una de les prioritats artístiques de l’Orson.
I també us proposarem una combinació gens habitual en un escenari: el teatre i el radioteatre. Com a part de l’espectacle, assistireu a la recreació en viu de la famosa emissió radiofònica de La guerra dels móns, que va dirigir i protagonitzar l’Orson Welles l’any 1938.
Tot al voltant del frau i la màgia de la mà del nostre personatge, que a més d’actor, director de teatre i cinema, guionista, artista de personalitat descomunal i tantes coses més, també va ser mag des de petit.