Pablo Alborán (23 d’octubre de 2015) Palau Sant Jordi

Palau Sant Jordi
Divendres, 23 d’octubre de 2015
Hora: 21:30h

csm_Pablo_Alboran_700x324_04_b68db729a1

 

 

 

 

 

Pablo Alborán segueix arrasant. Pocs artistes poden ara mateix pressumir de fer tres concerts en una mateixa ciutat i d’una mateixa gira. I és que el seu Tour Terral és, indiscutiblement, un dels grans esdeveniments musicals de l’any.

Des de la publicació del seu darrer disc al començament del passat mes de novembre a dia d’avui, el malagueny no ha parat de batre marques i conquerir nous seguidors.

Aquests dies s’ha iniciat la gira llatinoamericana que augura un èxit sense precedents, confirmant una vegada més que Alborán és el gran protagonista de la temporada amb sold-outs a Bogotà, Lima, Santiago i Viña del Mar.

A Espanya va entrar directament al Nº1 de vendes superant la xifra assolida amb els seus àlbums anteriors i aconseguint el doble Disc de Platí res més publicar-se. El seu últim disc encapçala la llista dels àlbums més venuts a Espanya aquest any i ja ha superat els cinc Platí en menys de quatre mesos. La seva popularitat es va traslladar igualment al continent americà aconseguint el Nº1 de la llista Pop de la revista Billboard en la seva setmana de llançament. A aquests rècords de vendes s’afegeixen els èxits obtinguts a Argentina i Xile, on Terral ha estat un èxit de vendes aconseguint ambdós Discos d’Or en els dos països.

Tot indica que Pablo Alborán no només és l’artista del moment en el pla discogràfic. És el gran animador de la temporada actual dins i fora dels escenaris.

AVÍS IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. (Decret 112/2010 de la Generalitat de Catalunya)

Organitza: The Project
Web: www.theproject.es