Petits!Grans!Llibres! Festival cultural de la Infància 28 i 29 DE NOVEMBRE 2015, Arriba la 6a edició!

70cfbee5-5f93-4bae-b145-5f896ef77296Petits!Grans!Llibres! Festival cultural de la Infància

“Llegir, sentir, gaudir : Una experiència emocional”

28 i 29 DE NOVEMBRE 2015 Arriba la 6a edició!
Mercantic, Sant Cugat

Un esdeveniment cultural per les famílies que vincula els infants amb els adults de la mà de la literatura, la creativitat i la música.

El Festival aquest any, després de l’èxit de les anteriors edicions, canvia la seva ubicació d’un espai històric com és el Claustre del Monestir de Sant Cugat a un espai vintage i singular com és el Mercantic.

 

 

Una ambientació que convida a relaxar-se, a vincular-se pares i fills, a bussejar entre els més de 2.000 llibres especialment seleccionats i poder trobar històries increïbles…Mentre sentim com van sonant les notes dels concerts que ens transporten, els il·lustradors pinten murals en viu o escriptors creen la seva pròxima obra amb els visitants. Un espai ideal per a què pares i fills gaudeixin de la lectura des del plaer i la llibertat.

“El Bosc dels Llibres” rep a les famílies amb més de 30 activitats i concerts per públic de 0 a 12 anys entre els quals es troben: Contacontes, tallers per nadons, tallers artístics, espectacle del mag Edgar, concerts amb Lucrecia o els Pinker Tones i molt més.

Consulta tota la programació familiar del cap de semana

http://http://www.institutdelainfancia.org/index.php?mod=page&id=161&lang=ca