POBLENOU URBAN DISTRICT OPEN DAY! 07.05.2016 | 12H A 20H

OR-BANNER-1200x900-640x480POBLENOU URBAN DISTRICT
OPEN DAY!
07.05.2016 | 12H A 20H

POBLENOU URBAN DISTRIT OBRE LES PORTES DE L’ART I LA CREATIVITAT DE BARCELONA.

✓ El districte de l’art i la creativitat de Barcelona torna a organitzar un dia obert a la participació el proper 7 de maig de 12h a 20h.

✓ La iniciativa de Poblenou Urban District proposa activitats al voltant de l’art, la creativitat, la gastronomia, les arts escèniques i la música, de la mà dels més de 75 espais culturals i comercials.

✓ L’Open Day serà una oportunitat única de veure alguns espais que normalment estan tancats al públic i de participar activament.

Poblenou Urban District es prepara per rebre la quarta edició del Poblenou Open Day, una jornada de portes obertes que convida a conèixer alguns dels espais i projectes més emblemàtics del districte de l’art i la creativitat de Barcelona. La cita tindrà lloc el 7 de maig, de 12h a 20h, a més de 75 espais culturals i comercials del Poblenou.

Galeries d’art, centres de creació, estudis d’artistes, agències de publicitat, productores audiovisuals, showrooms, espais gastron mics, botigues, cocteleries, hotels i restaurants se sumen a aquesta nova proposta de Poblenou Urban District, oferint una programació amb una gran quantitat d’activitats gratuïtes i promocions especials, amb la creativitat com a fil conductor i organitzades en exclusiva per aquesta ocasió especial.

Poblenou és un dels escenaris més genuïns i prolífics de Barcelona. Una zona en plena efervescència creativa en la qual conviuen antics magatzems i fàbriques restaurades amb moderns edificis d’última generació, com la Torre Agbar o el Disseny Hub Barcelona.

El programa complet del Poblenou Open Day es podrà consultar ben aviat a través de la web de l’associació: www.poblenouurbandistrict.com

ACTIVITATS DESTACADES.

HOTSWING | 5 HOTELS, 5 SWING OPENCLASS
CONCURS DE 5 NITS D’HOTEL GRATIS

Poblenou Urban District amb la col·laboració de l’escola SwingManiacs proposen l’activitat HOTSWING, com una de les activitats especials i destacades de la quarta edició de l’Open Day, en què el swing en serà el protagonista.
HOTSWING oferirà al públic la possibilitat de realitzar una ruta per alguns dels hotels membres de Poblenou Urban District, on en diferents horaris, s’impartiran classes obertes de swing d’estils diferents: Charleston, Lindy Hop… Els participants podran optar al concurs d’una nit gratis a cadascun dels hotels col·laboradors.

INDEPENDENT BARCELONA COFFEE FESTIVAL (IBCF):
PRIMER FESTIVAL DE CAFÈ DE BARCELONA

Independent Barcelona Coffee Festival (IBCF) és el primer Festival Independent de Cafè que se celebra a Barcelona i que tindrà lloc dins de l’Open Day de Poblenou Urban District. L’objectiu és divulgar la cultura del cafè d’especialitat, creant un f rum que enforteixi el concepte del cafè, tant a nivell nacional com internacional a l’Espai 88 (C/Pamplona 88). Serà el lloc perfecte on tastar i aprendre sobre cafè i conèixer tant les últimes màquines d’espresso com mètodes de filtratge i molinets, així com d’altres gadget d’ús domèstic.

Aquest dia també se celebrarà el Campionat d’Espanya de Aeropress, el guanyador del qual competirà en el mundial que es farà aquest juny a Dublín.
Al seu torn els assistents podran gaudir de xerrades sobre ferments, bacteris i llevats, impartides per persones que estan revolucionant l’escena gastron mica local. I per descomptat, no faltarà el bon menjar, cervesa i música al llarg de tot el dia!
IBCF és una iniciativa que sorgeix de petites empreses, algunes d’elles membres de Poblenou Urban District.